Web 2.0 -kirja sai markkinointiviestintäpalkinnon

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 15 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Printtilehdet muuttuvat uutiskirjeiksi - case Sport Digi.

Niko Nymanin ja Sami Salmenkiven kirja Yhteisöllinen media ja muuttuva markkinointi* on saanut Markkinointiviestinnän Toimistojen Liiton tämänvuotisen Kultasulka-palkinnon*.

“Kultasulalla palkitut Salmenkivi ja Nyman käsittelevät selkeästi ja ammattitaidolla internetin ja markkinoinnin uusia mahdollisuuksia ja malleja – kompastumatta tietokoneslangiin. Vaikka teos käsittelee nopeasti muuttuvaa mediaa se tuskin jää tähdenlennoksi alan teosten joukossa.” toteaa tuomariston puheenjohtaja Mikko Myllykoski perusteluista.

“Tässä murroksessa myös viestinnän ja mediasuhteiden rooli korostuu yritysten ja muiden organisaatioiden markkinointi- ja viestintätyössä. Hopeasulan saanut teos Hyvät mediasuhteet on selkeästi ja innostavasti kirjoitettu teos jokaisen yrityksen johdolle. Kirja puhkoo monta myyttiä ja auttaa ymmärtämään tasapainoisesti eri osapuolten näkemyksiä mediasuhteiden rakentamisessa” jatkaa Myllykoski.

Kirjan on kustantanut Talentum ja siitä on juuri ilmestynyt toinen painos.

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.)


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun