Grand One 2011 lähestyy ja ilmoittautumisaikaa on vielä muutama päivä

Perttu Tolvanen

imageGrand One 2011 lähestyy. Muutaman päivän päässä on osallistumishakemuksien deadline (7.2.). Tämän jälkeen tuomaristo aloittaa lähetyksien tarkastelun ja 4.3.2011 julkistetaan finalistit. Kisa huipentuu 17.3. järjestettävään gaalaan. Myöhemmin maaliskuussa on tulossa myös seminaari jossa voittajatiimit kertovat projekteistaan.

Grand Onen etenemistä voi tänä vuonna seurata helposti myös Facebook-sivun kautta.

Vierityspalkin toimitus seuraa mielenkiinnolla erityisesti “Paras B2B –palvelu” –kategoriaa, koska tänä vuonna peräti kaksi Vierityspalkin kirjoittajaa kuuluu kyseisen kategorian tuomaristoon. Sarjan tuomareina ovat Perttu Tolvanen, Tommi Pelkonen ja Leevi Kokko.

Tämän vuoden muut kategoriat ovat: “Paras kuluttajille suunnattu palvelu”, “Paras Design”, “Paras sosiaalisen median hyödyntäminen”, “Paras infodesign”, “Paras kuluttajakampanja”, “Paras B2B-kampanja”, “Paras verkkomainos”, “Tuloksellisin verkkokampanja”, “Paras viraalikampanja”, “Vuoden yritys”.

Kisan päätuomarina toimii Marco Mäkinen. Eri kategorioiden tuomareiden ennakkopohdintoja voi seurata esimerkiksi Twitterin avulla. Aktiivisia twiittailijoita ovat esimerkiksi: JP Erkkola, Mikko Kiviniemi, Helene Auramo, Riku Vassinen, Henrik Rydberg, Sami Niemelä, Antti Isokangas, Tuomas Peltoniemi, Lasse Paasto, Mikael Nemeschansky.

(Twitter-suosituksista karsittiin tilit joiden sisältö oli pääosin muiden palveluiden tuottamia automaattipäivityksiä (esim. urheilupalvelut, Foursquare, ym.).

Lisätietoa Grand One –kilpailusta löytyy myös kilpailun virallisilta, perinteisiltä, verkkosivuilta.

Aiheet: Kilpailut ja palkinnot

Tagit:

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat, kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit ja varmistamaan budjetin ennustettavuuden. Ota yhteyttä Perttuun!