Grand One 2011 lähestyy ja ilmoittautumisaikaa on vielä muutama päivä

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 13 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Printtilehdet muuttuvat uutiskirjeiksi - case Sport Digi.

imageGrand One 2011 lähestyy. Muutaman päivän päässä on osallistumishakemuksien deadline (7.2.). Tämän jälkeen tuomaristo aloittaa lähetyksien tarkastelun ja 4.3.2011 julkistetaan finalistit. Kisa huipentuu 17.3. järjestettävään gaalaan. Myöhemmin maaliskuussa on tulossa myös seminaari jossa voittajatiimit kertovat projekteistaan.

Grand Onen etenemistä voi tänä vuonna seurata helposti myös Facebook-sivun kautta.

Vierityspalkin toimitus seuraa mielenkiinnolla erityisesti “Paras B2B –palvelu” –kategoriaa, koska tänä vuonna peräti kaksi Vierityspalkin kirjoittajaa kuuluu kyseisen kategorian tuomaristoon. Sarjan tuomareina ovat Perttu Tolvanen, Tommi Pelkonen ja Leevi Kokko.

Tämän vuoden muut kategoriat ovat: “Paras kuluttajille suunnattu palvelu”, “Paras Design”, “Paras sosiaalisen median hyödyntäminen”, “Paras infodesign”, “Paras kuluttajakampanja”, “Paras B2B-kampanja”, “Paras verkkomainos”, “Tuloksellisin verkkokampanja”, “Paras viraalikampanja”, “Vuoden yritys”.

Kisan päätuomarina toimii Marco Mäkinen. Eri kategorioiden tuomareiden ennakkopohdintoja voi seurata esimerkiksi Twitterin avulla. Aktiivisia twiittailijoita ovat esimerkiksi: JP Erkkola, Mikko Kiviniemi, Helene Auramo, Riku Vassinen, Henrik Rydberg, Sami Niemelä, Antti Isokangas, Tuomas Peltoniemi, Lasse Paasto, Mikael Nemeschansky.

(Twitter-suosituksista karsittiin tilit joiden sisältö oli pääosin muiden palveluiden tuottamia automaattipäivityksiä (esim. urheilupalvelut, Foursquare, ym.).

Lisätietoa Grand One –kilpailusta löytyy myös kilpailun virallisilta, perinteisiltä, verkkosivuilta.

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!

1 kommentti “Grand One 2011 lähestyy ja ilmoittautumisaikaa on vielä muutama päivä

 1. Hei!

  Muistattehan myös IAB Grand One -seminaarin 31.3.2011! Tuolloin voittajatiimit kertovat töistään. Mukana myös kisan päätuomari Marco Mäkinen. Tilaisuuden juontaa Reidar Wasenius.

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun