Parhaat vuorovaikutteisen TV:n ratkaisut kisaavat taas Cannesissa

Tuija Aalto

2008 International Interactive Emmy Awards pidensi kilpailuehdokkuuksien sisäänjättöaikaa viikolla. Uusi deadline on ensi maanantai 21.1. 2008. Osallistumislomake ja kilpailun säännöt täällä. Palkinnot jaetaan MIPTV featuring MILIA – tapahtumassa Cannesissa huhtikuussa.

Kilpailu on tarkoitettu USA:n ulkopuolisille tekijöille ja tuotannoille, joskin englanninkielinen kielialue näyttää kahmineen palkinnot viime vuonna kun palkinnon veivät kanadalaiset interaktiiviset TV-ohjelmat ReGenesis Extended Reality Game ja Zimmer Twins ja kanava BITE Television sekä brittiläinen BBC:n interaktiivinen tv-palvelu BBCi.

Katso myös Content 360 – kilpailu

Aiheet: kansainvälistyminen, Kilpailut ja palkinnot

Tuija Aalto

Radiotaustainen digimediaihminen, bloggaaja ja podcstaaja (Tuhatsanaa.net, Sulapinta.fi), työkseen kehityspäällikkö YLEn Uudet palvelut - yksikön Tulevaisuus Labissa

Comments are closed.