MobileDevCamp kerää jälleen mobiilipalveluiden kehittäjät Helsinkiin

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 14 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Apu360-sovellus on kiinnostava kokeilu A-lehdiltä.

Mobiilipalveluiden kehittäjille ja kehittämisestä kiinnostuneille järjestetään Helsingissä lauantaina 27. helmikuuta MobileDevCamp-tapahtuma*. “Talkoovoimin järjestetyn tilaisuuden taustalla on ajatus siitä ettei Suomi ole enää matkapuhelimien valmistamisen kärkimaa. Sen sijaan maasta löytyy paljon osaamista mobiilipalveluiden kehityksessä”, kertovat järjestäjät tiedotteessaan.

Tilaisuudella on kaksi kantavaa teemaa: cross-platform -kehitys ja mobiilisovellukset vastaan mobiili-internet. Päivän aikana ohjelmassa on tarjolla keynote-esityksiä, workshoppeja sekä MobileDevCamp Challenge -kilpailu.

“Aikaisemmin sovelluksia tehtiin vain Nokian puhelimia varten. Apple on viimeisen vuoden aikana kuronut kiinni Nokian etumatkaa ja Google on myös tullut mobiilimarkkinoille omalla alustallaan. Nykyään kehittäjät joutuvat yhä useammin pohtimaan miten he pystyvät palvelemaan käyttäjiä usealla eri alustalla ja siksi halusimme nostaa cross-platform -kehityksen yhdeksi tapahtuman pääteemoista”, kertoo Kai Lemmetty, yksi MobileDevCampin järjestäjistä.

Tapahtuma lähestyy aiheita kehittäjältä-kehittäjälle -tyyliin. Workshop-huoneet antavat kaikille mahdollisuuden tulla tutustumaan suomalaisissa kasvuyrityksissä tapahtuvaan mobiilikehitykseen, kuulemaan asiantuntijoiden pitämiä esityksiä mobiilikehityksestä sekä kokeilemaan uusimpia mobiililaitteita. Päivän ohjelma pidetään englanniksi.

Ensimmäinen MobileDevCamp tapahtuma järjestettiin vuosi sitten Helsingin Vanhalla ylioppilastalolla. Tapahtumaan osallistui yli 100 mobiilipalveluidenkehittäjää ympäri Suomea. Tänä vuonna MobileDevCamp järjestetään Haaga-Helia Ammattikorkeakoulun tiloissa Pasilassa. Järjestäjät odottavat paikalle 200 mobiilipalveluidenkehittäjää, suunnittelijoita, opiskelijoita sekä uusista mobiilipalveluista kiinnostuneita rahoittajia.

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.)

Asmo Halinen

Vierityspalkin perustaja Asmo Halinen on yksi maamme kokeneimmista yhteisöllisten verkkopalveluiden sekä verkkomedioiden asiantuntijoista. Tällä hetkellä Asmo toimii verkkoliiketoimintajohtajana Iltalehdessä sekä advisorina tai hallituksen jäsenenä useissa muissa yhtiöissä/startupeissa (mm. Sofanatics, Eat.fi, Grey Area). Hän oli perustajana ja toimitusjohtajana vuonna 2001 digitaalisen markkinointiviestinnän toimisto Apaja Creative Solutions Oy:ssä ja sittemmin sen spinoffina syntyneessä Apaja Online Entertainment Oy:ssä, jonka tunnetuin tuote on 2,5 miljoonaa eri käyttäjää kuussa tavoittava Aapeli/Playray-peliyhteisöpalvelu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1140+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 29 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun