Kauppakassi käynnistyi keskeneräisenä

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 13 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Avoin.Systems rakentaa verkkokauppoja ja näiden taustajärjestelmiä.

Uusi yrittäjä nettiruokakauppa-markkinoilla, Kauppakassi.com, on avannut ovensa puolivalmiina. Valikoimaa voi kyllä selata verkossa, mutta tilaukset on toistaiseksi tehtävä puhelimella.

Toimituksia luvataan kaupan omalla pakettiautolla tiistaisin ja torstaisin ja erikseen sopimalla myös muina aikoina.

Yrittäjät Juhani Vahtera ja Jaanus Järvensivu lupaavat henkilökohtaista palvelua. Hintoja he eivät ehdi verkkoon päivittää.

“Kilpailijoita huomattavasti laajemman tuotevalikoimamme ja tuotteiden jatkuvien hintavaihteluiden vuoksi emme valitettavasti pysty ylläpitämään ajan tasalla olevaa hinnastoa netissä. Voit kuitenkin selata tuotteitamme netissä tai tiedustella tuotteiden hintoja puhelimitse”, tuoreet verkkokauppiaat ilmoittavat.

Linkkiä tuotteiden selaukseen ei sivulta kuitenkaan lanseerausvaiheessa löydy.

Tuotetietojen päivittäminen on osoittautunut työlääksi myös muille verkkokauppiaille – ks. vuoden takainen juttu Fruugosta.

Aiheesta lisää

 • Uusi ruokakauppa avasi ovensa verkossa*
 • Uusi sukupolvi löytänyt ruokien verkkokaupan*

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.)

Tuija Aalto

Radiotaustainen digimediaihminen, bloggaaja ja podcstaaja (Tuhatsanaa.net, Sulapinta.fi), työkseen kehityspäällikkö YLEn Uudet palvelut - yksikön Tulevaisuus Labissa


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun