DrupalCamp Helsinki järjestetään 27.5.

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 15 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Drupal on yllättävän iso bisnes Suomessa: "30-40 miljoonaa euroa".

Ilmainen ja avoimeen lähdekoodiin perustuva web-sisällönhallintajärjestelmä Drupal kokoaa aiheesta kiinnostuneet yhteen DrupalCamp Helsinki –tapahtumassa keskiviikkona 27.5.

Drupalin menestyksen takana on yli 2.000 aktiivista julkaisujärjestelmän ja moduleiden kehittäjää sekä yli 500.000 kehitykseen osallistuvaa yhteisöjäsentä.

Suomen ensimmäisessä DrupalCamp-tilaisuudessa puhujina ovat muun muassa Addison Berry, Todd Ross Nienkerk ja Vesa Palmu. Tapahtuma järjestetään keskiviikkona 27.5. Helsingin Yliopiston päärakennuksessa (Unioninkatu 34). Kello 8-16 välille ajoittuvaan tilaisuuteen ovat tervetulleet niin alan ammattilaiset kuin Drupalin vasta-alkajatkin. Puhujatilaisuuksien jälkeen tapahtumassa järjestetään muutamia työpajoja, joissa on mahdollista tutustua Drupaliin käytännössä.

“Suomen lisäksi myös Tanskassa ja Ruotsissa järjestetään seuraavan 10 päivän sisällä DrupalCamp-tapahtumat. Idea pojoismaisten DrupalCamppien pitämisestä syntyi Washingtonin DrupalConissa, johon osallistui 1200 ihmistä”, kertoo tilaisuuden organisaattori Vesa Palmu.

Disclaimer: kirjoittaja on hallituksen jäsen Brain Alliance Oy:ssä, joka on Nokian ja Acquian ohella yksi tapahtuman sponsoreista.

Asmo Halinen

Vierityspalkin perustaja Asmo Halinen on yksi maamme kokeneimmista yhteisöllisten verkkopalveluiden sekä verkkomedioiden asiantuntijoista. Tällä hetkellä Asmo toimii verkkoliiketoimintajohtajana Iltalehdessä sekä advisorina tai hallituksen jäsenenä useissa muissa yhtiöissä/startupeissa (mm. Sofanatics, Eat.fi, Grey Area). Hän oli perustajana ja toimitusjohtajana vuonna 2001 digitaalisen markkinointiviestinnän toimisto Apaja Creative Solutions Oy:ssä ja sittemmin sen spinoffina syntyneessä Apaja Online Entertainment Oy:ssä, jonka tunnetuin tuote on 2,5 miljoonaa eri käyttäjää kuussa tavoittava Aapeli/Playray-peliyhteisöpalvelu.

1 kommentti “DrupalCamp Helsinki järjestetään 27.5.

 1. […] Drupalin päälle. Drupalin ympärille järjestettiin viime viikolla myös kokonainen kehittäjäseminaari Helsingissä. Tämänhetkistä Drupal-huumaa onkin verrattu esimerkiksi intranet-puolella riehuvaan […]

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun