DrupalCamp Helsinki järjestetään 27.5.

asmunder

Ilmainen ja avoimeen lähdekoodiin perustuva web-sisällönhallintajärjestelmä Drupal kokoaa aiheesta kiinnostuneet yhteen DrupalCamp Helsinki –tapahtumassa keskiviikkona 27.5.

Drupalin menestyksen takana on yli 2.000 aktiivista julkaisujärjestelmän ja moduleiden kehittäjää sekä yli 500.000 kehitykseen osallistuvaa yhteisöjäsentä.

Suomen ensimmäisessä DrupalCamp-tilaisuudessa puhujina ovat muun muassa Addison Berry, Todd Ross Nienkerk ja Vesa Palmu. Tapahtuma järjestetään keskiviikkona 27.5. Helsingin Yliopiston päärakennuksessa (Unioninkatu 34). Kello 8-16 välille ajoittuvaan tilaisuuteen ovat tervetulleet niin alan ammattilaiset kuin Drupalin vasta-alkajatkin. Puhujatilaisuuksien jälkeen tapahtumassa järjestetään muutamia työpajoja, joissa on mahdollista tutustua Drupaliin käytännössä.

“Suomen lisäksi myös Tanskassa ja Ruotsissa järjestetään seuraavan 10 päivän sisällä DrupalCamp-tapahtumat. Idea pojoismaisten DrupalCamppien pitämisestä syntyi Washingtonin DrupalConissa, johon osallistui 1200 ihmistä”, kertoo tilaisuuden organisaattori Vesa Palmu.

Disclaimer: kirjoittaja on hallituksen jäsen Brain Alliance Oy:ssä, joka on Nokian ja Acquian ohella yksi tapahtuman sponsoreista.

Aiheet: Drupal, Tapahtumat

asmunder

Vierityspalkin perustaja Asmo Halinen on yksi maamme kokeneimmista yhteisöllisten verkkopalveluiden sekä verkkomedioiden asiantuntijoista. Tällä hetkellä Asmo toimii verkkoliiketoimintajohtajana Iltalehdessä sekä advisorina tai hallituksen jäsenenä useissa muissa yhtiöissä/startupeissa (mm. Sofanatics, Eat.fi, Grey Area). Hän oli perustajana ja toimitusjohtajana vuonna 2001 digitaalisen markkinointiviestinnän toimisto Apaja Creative Solutions Oy:ssä ja sittemmin sen spinoffina syntyneessä Apaja Online Entertainment Oy:ssä, jonka tunnetuin tuote on 2,5 miljoonaa eri käyttäjää kuussa tavoittava Aapeli/Playray-peliyhteisöpalvelu.