Mearralta avoimen lähdekoodin verkkomaksurajapinnat PHP:lle

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 14 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Verkkokaupat panostavat elämyksellisyyteen.

Mearra* on julkaissut avoimesti lisensoidun suomalaisten verkkokauppojen maksurajapinnat toteuttavan Drupal-moduulin. Übercart-verkkokauppasovelluksen kanssa käytettäväksi tarkoitettu moduuli on toteutettu siten, että geneerinen maksukirjasto on hyödynnettävissä minkä tahansa PHP-koodin kanssa.

Moduuli kattaa Aktian, Handelsbankenin, Nordean, Osuuspankin, Sampo Pankin, Säästöpankin, S-Pankin, Tapiolan ja Ålandsbankenin verkkomaksurajapinnat sekä Luottokunnan korttimaksurajapinnan.

Moduulin avoimen lähdekoodin lisenssi tarkoittaa käytännössä sitä, että kuka tahansa voi käyttää samaa koodia omissa projekteissaan. PHP:lle vastaavankaltaisia toteutuksia on olemassa ainakin osCommercelle, mutta muille kielille ja kehitysalustoille vastaavia avoimia toteutuksia en pikaisella hakemisella löytänyt, vaikka mutu-tuntumalta sellaisia oletin olevan.

Tässä onkin nyt haasteen paikka: keneltä löytyy vastaavaa koodia esimerkiksi .NET/C#, Django/Python tai Rails/Ruby -ympäristöihin?

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina tai vanhentuneina.)

Ville Säävuori

Ville on Web-intoilija, bloggaaja, podcastaaja, koodari ja yrittäjä. Villen Unessa.net -hiekkalaatikosta löytyy mm. yksi Suomen vanhimmista aktiivisista blogeista. Tällä hetkellä hän työskentelee tietojärjestelmiä kehittävän Syneuksen johdossa.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1140+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 29 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun