Yhdenvertaisuusvaltuutetun toimisto

Entisen Vähemmistövaltuutetun toimiston käsissä oli enemmän kuin nimenmuutos, kun siitä vuoden 2015 alusta tuli Yhdenvertaisuusvaltuutettu. Etnisyydellä rajattu kohderyhmä laajeni kattamaan muun muassa vanhukset, vammaiset ja seksuaalivähemmistöt. Paitsi sisällöille, myös esteettömyydelle asetettiin ihan uudet vaatimukset.
Ulkomaalaistaustaan perustuvan syrjinnän merkitys näkyy sivustolla yhä, erityisesti kieliversioiden määrässä. Kolmen kotimaisen ja englanninkielen lisäksi valtuutetun toiminta ja syrjinnän uhrin toimintaohjeet kuvataan 24 kielellä joita täydentävät vielä suomi ja suomenruotsi viittomakielellä videomuodossa.
Ch5 suunnitteli palvelun ulkoasun mainostoimiston laatiman uuden logon ja graafisen ohjeiston perusteella. Palvelussa on tavoiteltu monipuolisia mahdollisuuksia puhutella moninaisia kohderyhmiä.
Sukupuoleen perustuvan syrjinnän valvonta ja ehkäiseminen on Suomessa ollut perinteisesti erillisen Tasa-arvovaltuutetun alaa. Tämä sisarsivusto toteutettiin rinnakkain Syrjinta.fi:n kanssa. Molemmat valtuutetut toimivat Oikeusministeriön alaisuudessa. Molempien sivustojen alustaksi valittiin valtionhallinnon yhteisen julkaisuteknologiaratkaisun mukaisesti Liferay Portal 6.2, mutta lisenssimaksuton Community Edition ja erillisprojekti.