Volter

Tekijä: Sivututka Oy
Tärkein teknologia: WordPress
Projektin budjetti: alle 10 000 €
Palvelun tyyppi: Yrityksen sivusto

Volter valmistaa puuhakevoimaloita, jotka mahdollistavat oman ekologisen sähkön- ja lämmöntuotannon. Yritys on maailman johtavia puunkaasutusteknologian kehittäjiä, joten tästä yrityksestä ei osaamista tai innovaatioita puutu!

Volterin vanhat valmisteeman päälle rakennetut verkkosivut todettiin liian kankeiksi ja vaikeakäyttöiseksi. Tarvittiin raikkautta, nopeutta ja yksinkertaisuutta. Sivusto haluttiin laittaa tehokkaammin töihin hankkimaan lisää liidejä potentiaalisilta asiakkailta. Sisältömarkkinointiin kaivattiin työkaluja.

Saimme Sivututkalla tehtäväksi sivuston ulkoasun ja rakenteen suunnittelun sekä teknisen toteutuksen. Iso osa brändi-ilmeestä sekä teksti- ja kuvasisällöstä on Volterin itsensä ja Zeeland Familyn käsialaa.

Meidänlaiselle pienelle digitoimistolle tällaiset isommat projektit ja asiakkaat ovat aina erityisen hyviä näytön paikkoja ja mukavia haasteita. Siispä työn kimppuun hyökättiin työtunteja säästelemättä.

Volterin tuotteen yksi kilpailuvalteista on sen kaunis ja suomalaisen minimalistinen design. Sama fiilis täytyi näkyä ja toistua myös verkossa.

Sivustoa hallitsevat lyhyet ja nopeasti luettavat tekstiosiot, joilla tuodaan yrityksen viesti ja sanoma esille. Valikkoa ja navigointia yksinkertaistettiin viemällä vähäpätöisempi sisältö burgerivalikon taakse infoähkyn välttämiseksi. Kävijää rohkaistaan ottamaan yhteyttä sitä tyrkyttämättä.

Sivusto sisältää melko monipuolista sisältöä tuotesivuista asiakastarinoihin. Sisällön hallinnointi räätälöitiin ACF-kenttiä ja Custom Post Type -sisältötyyppejä käyttämällä.

Volterin uusi sivusto heijastaa yrityksen arvoja ja luonnetta. Käsityönä räätälöidyt ja ajatuksen kanssa suunnitellut verkkosivut toimivat nyt yrityksen markkinoinnin kulmakivenä.

“Projekti oli pitkä ja varmasti meidän muuttuvat speksit koetteli hermoja, silti kommunikointi Sivututkan kanssa sujui aina todella positiivisessa hengessä. Sivututka kuunteli erittäin hyvin meidän visiota ja toiveita sivuston suhteen ja loi omalla osaamisellaan sivuille toimivan, modernin ja raikkaan ulkoasun. Lopputulos ylitti odotuksemme kirkkaasti!”
– Minna Kupulisoja, Volter

Jätä kommentti