Treston

Tekijä: Karhu Helsinki
Tärkein teknologia: Drupal
Palvelun tyyppi: Yrityksen sivusto

Suomalainen Treston on maailman kärkiyrityksiä teollisuuskalusteiden ja -työpisteiden valmistuksessa. Trestonin kalustamat työympäristöt tehostavat teollista työskentelyä sekä parantavat ihmisten ergonomiaa ja viihtymistä työpaikalla.

Karhu Helsinki konseptoi, suunnitteli ja rakensi Trestonin uuden verkkosivuston. Sivuston ytimessä on Drupal 8 -julkaisujärjestelmän ja Microsoft Dynamics AX ERP -järjestelmän integraatio, jonka kautta ajantasainen tuotetieto virtaa Trestonin operatiivisesta järjestelmästä verkkosivuille. Tuotetiedon arkkitehtuurin ja esitystavan määrittely ja suunnittelu oli projektin tärkein yksittäinen osa-alue. Suoraviivaisen tuotedatan pohjalta sivustolle on rakennettu mm. dynaamisesti päivittyvä työpöytävalitsin.

Uusi verkkosivusto esittelee Trestonin laajan tuotevalikoiman helposti hahmotettavalla tavalla, joka rohkaisee tutustumaan. Liidienkeruun moottorina ovat helppokäyttöinen tuotekori, pikaviestilomakkeet ja ladattavat aineistot. Liidienkeruutoiminnot integroituvat Trestonin käytössä oleviin Act-On- ja Salesforce-järjestelmiin.

Karhu Huolenpito auttaa pitämään kunnossa sivuston tietoturvan, pitkäaikaisen laadun ja päivitystiimin mielenrauhan.

Jätä kommentti