Treston Oy

Toimiston ilmoittama referenssi

Tekijä: KWD Digital

Tärkein teknologia: Drupal

Projektin budjetti: yli 60 000 €

Projektin tyyppi: Yrityksen sivusto yritysasiakkaille (B2B)

Kotimainen Treston Oy on maailman johtavia teollisuuskalusteiden toimittajia. Ergonomisia työpisteitä kaikille teollisuudenaloille suunnitellaan ja valmistetaan yrityksen tehtaissa Jyväskylässä ja Turussa. Trestonin tuotteet ovat käytössä kaikkialla maailmassa.

Treston Oy:lle toteutettiin nopealla aikataululla kuusi Drupal-sivustoa: globaali .com-sivusto, joka toimii myös UK:lle suunnattuna sivustona, sekä Suomen, Ruotsin, Ranskan ja Saksan sivustot. Venäjän sivusto julkaistaan alkusyksystä. Vuosia jatkuneen yhteistyön varhaisempaa satoa puolestaan on samaan sivustoryppääseen kuuluva Yhdysvaltojen markkinoita palveleva Sovella.com.

Yrityssivuston lisäksi sivustoilla on verkkokaupan tavoin toimiva tarjouskoritoiminnallisuus.

Trestonin liiketoiminnan ytimessä ovat tuotteet. Koska lähes tuhat tuotetta varusteluosineen on myynnissä kaikkialla maailmassa, tuotteita varten on toteutettu tuotetietokanta, joka taipuu kaikille mittayksiköille ja kaikille valuutoille yhtä aikaa. Kontaktilomakkeet ja tarjouspyyntökorit on niin ikään toteutettu siten, että ne lähtevät täytettäessä oikeille jälleenmyyjille globaalissa jälleenmyyntiorganisaatiossa.

Verkkopalveluiden konseptointi ja toteutus on vain osa Trestonin ja KWD Digitalin laajamittaista, jo vuosia jatkunutta yhteistyötä. KWD Digital toimii Trestonin digikumppanina, hoitaa sivustojen ylläpidon, tuottaa tarvittaessa suomen- ja englanninkielisiä sisältöjä sekä vastaa Suomen ja globaalin sivuston hakukoneoptimoinnista ja hakusanamarkkinoinnista.


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun