Treeline.fi-verkkokauppa

Tekijä: Oscar Software Oy (Tekniikka, konsepti ja toteutus)
Palvelun tyyppi: Verkkokauppa

Tree­li­ne.fi on ulkoilun ja retkeilyn erikoiskauppa verkossa ja Kangasalla vanhalla Marjamäen pajutilalla. Treeline.fi uudisti järjestelmänsä ja käyttää Oscar Software Oy:n verkkokauppa- ja kassajärjestelmää, joista on saatavissa kaikki statistiikka ja myynnit. Myös laskutus ja kaikki tukkukauppaan liittyvät ominaisuudet toimivat Oscarissa helposti.
Järjestelmäprojektin tavoitteena oli integraatioiden ja rahan säästö.

Järjestelmä on helposti integroitavissa myös muihin järjestelmiin, jolloin tarvittaessa esim. tavarantoimittajien järjestelmät saadaan lähettämään tavaraa tuotteiden loputtua ja kassatapahtumat saadaan vietyä kirjanpitoon automaattisesti.

Oscar on hyvä valinta sekä isolle että pienelle yritykselle, sillä järjestelmä mahdollistaa kasvun. Monet verkkokaupat mahdollistavat euromääräisen kasvun verkossa, mutta Oscarilta löytyy myös keskenään keskustelevat järjestelmät ja integraatiot, kun työntekijöiden ja toimipaikkojen määrä kasvaa tai startataan esimerkiksi omaa tuotantoa. Kasvun myötä ei siis tarvitse ottaa järjestelmiä muualta, sillä kaiken saa tarvittaessa Oscarilta.

Jätä kommentti