Transmeri Group B2B-verkkokauppa

Tekijä: Eeco
Tärkein teknologia: WordPress
Palvelun tyyppi: Verkkokauppa

Transmeri on suomalainen perheyritys, jolla on pitkät perinteet onnistuneiden tuotelanseerauksien ja merkittävien markkina-asemien luomisessa. Transmeri edustaa kymmeniä laadukkaita kosmetiikka- ja päivittäistavarabrändejä. Konsernin liikevaihto on noin 230 miljoonaa.

Toteutimme Transmeri konsernin luonnonkosmetiikan B2B-verkkokaupan. Verkkokaupassa on asiakaskohtaiset hinnat ja tuotevalikoimat. Hinnat näytetään siis vain kirjautuneille asiakkaille. Lisäksi Transmeri hyödyntää tekemäämme Eeco Gift With Purchase -plugaria, jonka avulla tilauksiin voidaan lisätä ns. lahjatuotteita erilaisilla, varsin kattavilla asetuksilla.

Muita toiminnallisuuksia:
– y-tunnus tarkistus
– minimi / maksimimäärät tuotteen osalta
– tuotepaketit (tuote x ja y yhteishintaan xxx €)
– suosikkilistaukset

B2B-verkkokauppa on integroitu Transmerin toiminnanohjausjärjestelmään, SAP:iin. Integraatioissa siirretään tuotedataa, tilausdata, saldot ja asiakasdataa. Integraatio on kaksisuuntainen, joten dataa siirretään sekä verkkokaupasta SAP:iin, että SAP:ista verkkokauppaan. Esimerkiksi tilauksien käsittely ja laskutus on täysin toiminnanohjausjärjestelmän päässä, mutta näistäkin vaiheista siirretään tietoa verkkokauppaan.

”Eecon kanssa toimiminen on ollut mutkatonta ja asioita saadaan tehokkaasti eteenpäin.”

– Kimmo Koho, CIO, Oy Transmeri Group Ab

Jätä kommentti