Technopolis -sivustouudistus

Toimiston ilmoittama referenssi

Tekijä: Creuna Finland

Tärkein teknologia: WordPress

Projektin budjetti: yli 60 000 €

Projektin tyyppi: Yrityksen sivusto kuluttajille

Technopolis kehittää, omistaa ja hallinnoi 20 älykästä yrityskeskittymää ja tarjoaa moderneja muuntojoustavia tiloja sekä palveluita. Technopoliksen verkkopalvelukokonaisuus sisältää suomen- ja englanninkielisen pääsivuston lisäksi Venäjän, Norjan, Viron, Ruotsin ja Liettuan sivustot.

Uudistuksen tavoite on palvella eri asiakasryhmiä entistä paremmin ja tavoitteellisemmin sekä esittää Technopolis alansa edelläkävijänä: modernina palveluntarjoajana, eikä vain toimitilatalona. Avainasioiksi määritettiin käyttäjäystävällisyys, löydettävyys, palvelukokonaisuuksien hahmottaminen sekä selkeä ja käyttäjäystävällinen palvelun hallinnointi.

Sivusto-kokonaisuuden alustaksi valittiin WordPress multisite-asennuksena, mikä mahdollisti nopean ja kustannustehokkaan kehitystyön sekä tarjosi ylläpitäjien näkökulmasta helppokäyttöiset työkalut.

Sivusto integroitiin Technopoliksen muihin tietojärjestelmiin; tiedot avoimista toimitiloista haetaan Tiloja.fi / Goland Group:n toimitilajärjestelmästä, kokoustilatiedot puolestaan REST-rajapinnan avulla Technopoliksen sisäisistä järjestelmistä ja tapahtumat Lyyti-järjestelmästä. Lomakkeet ja muut markkinoinin automaatioon liittyvät sisällöt on puolestaan integroitu Click Dimensions -järjestelmään.

Sivuston suunnitteluvaiheessa määriteltiin aluksi tärkeimmät käyttäjäprofiilit ja -polut sekä konversiopisteet. Parasta mahdollista käyttöliittymämallia lähdettiin hakemaan projektissa jo varsin aikaisessa vaiheessa kattavan prototyyppauksen kautta. Prototyyppivaiheessa muovautunut käyttöliittymä testattiin ulkopuolisen tahon toimesta palvelun kohderyhmiin kuuluvilla käyttäjillä ja saatujen tulosten perustella käyttöliittymää hienosäädettiin vielä paremmin käyttäjien tarpeita vastaavaksi.

Sivuston julkaisun jälkeen sen kehittäminen on jatkunut saavutettujen tulosten pohjalta tehtävällä sivuston jatkuvalla optimoinnilla niin sisältöjä, rakennetta kuin teknisiä yksityiskohtiakin päivittämällä.

[Toim. huom.: Referenssi on julkaistu alunperin Byroon nimissä. Creuna osti Byroon keväällä 2016.]


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun