Syömishäiriöliiton kotisivut

Tekijä: Konsepto
Tärkein teknologia: WordPress
Palvelun tyyppi: Julkisen organisaation tai yhdistyksen sivusto

Uudistimme Syömishäiriöliiton visuaalisen ilmeen kokonaisuudessaan sekä toteutimme ilmeeseen sopivat kotisivut. Ilmettä täydennettiin Elina Johanna Ahosen upeilla kuvituksilla, jotka teetettiin varta vasten Syömishäiriöliittoa varten.

Yhdenmukainen visuaalinen ilme tuotiin sivuston lisäksi markkinointimateriaaleihin, some-kanaviin ja muuhunkin viestintään. Kokonaisuuteen kuuluivat kotisivut, graafinen ohjeisto, logo, käyntikortit, uutiskirjepohja sekä Word- ja PowerPoint-pohjat.

Sivusto toteutettiin WordPressilla ja täysin mobiiliresponsiiviseksi.

Uusi sivusto palvelee huomattavasti paremmin niin liiton, kuin sen jäsenten tarpeita. Sivuston hallinta on nyt helppoa ja se toimii hyvin eri mobiililaitteilla ja käyttöjärjestelmillä.

Syömishäiriöliiton toimintaan kuuluu oleellisesti myös luentojen, koulutusten ja muiden tapahtumien järjestäminen. Tämä huomioitiin sivuston suunnittelussa ja toteutuksessa, jotta tapahtumista ilmoittaminen on liiton työntekijöille aiempaa helpompaa.

Monipuolinen tapahtumakalenteri mahdollistaa SYLI-keskuksille kymmenien tapahtumien listaamisen, niiden hallinnan ja muokkaamisen vaivattomasti. Käyttäjille ison tapahtumamäärän selaaminen on tehty mahdollisimman helpoksi: tapahtumia voi suodattaa aihepiirien mukaan ja lajitella erilaisilla näkymillä.

Syömishäiriöliitto on ollut erittäin tyytyväinen lopputulokseen ja Konsepton työskentelyyn. Jatkamme yhteistyötä ja huolehdimme myös sivuston hostauksesta ja ylläpidosta.

Jätä kommentti