Syömishäiriöliiton kotisivut

Toimiston ilmoittama referenssi

Tekijä: Konsepto

Tärkein teknologia: WordPress

Projektin tyyppi: Julkishallinnon verkkopalvelu

Uudistimme Syömishäiriöliiton visuaalisen ilmeen kokonaisuudessaan sekä toteutimme ilmeeseen sopivat kotisivut. Ilmettä täydennettiin Elina Johanna Ahosen upeilla kuvituksilla, jotka teetettiin varta vasten Syömishäiriöliittoa varten.

Yhdenmukainen visuaalinen ilme tuotiin sivuston lisäksi markkinointimateriaaleihin, some-kanaviin ja muuhunkin viestintään. Kokonaisuuteen kuuluivat kotisivut, graafinen ohjeisto, logo, käyntikortit, uutiskirjepohja sekä Word- ja PowerPoint-pohjat.

Sivusto toteutettiin WordPressilla ja täysin mobiiliresponsiiviseksi.

Uusi sivusto palvelee huomattavasti paremmin niin liiton, kuin sen jäsenten tarpeita. Sivuston hallinta on nyt helppoa ja se toimii hyvin eri mobiililaitteilla ja käyttöjärjestelmillä.

Syömishäiriöliiton toimintaan kuuluu oleellisesti myös luentojen, koulutusten ja muiden tapahtumien järjestäminen. Tämä huomioitiin sivuston suunnittelussa ja toteutuksessa, jotta tapahtumista ilmoittaminen on liiton työntekijöille aiempaa helpompaa.

Monipuolinen tapahtumakalenteri mahdollistaa SYLI-keskuksille kymmenien tapahtumien listaamisen, niiden hallinnan ja muokkaamisen vaivattomasti. Käyttäjille ison tapahtumamäärän selaaminen on tehty mahdollisimman helpoksi: tapahtumia voi suodattaa aihepiirien mukaan ja lajitella erilaisilla näkymillä.

Syömishäiriöliitto on ollut erittäin tyytyväinen lopputulokseen ja Konsepton työskentelyyn. Jatkamme yhteistyötä ja huolehdimme myös sivuston hostauksesta ja ylläpidosta.


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1140+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 29 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun