Senaatti-kiinteistöt

Tekijä: Valu Digital Oy
Projektin budjetti: yli 60 000 €
Palvelun tyyppi: Julkisen organisaation tai yhdistyksen sivusto

Senaatti-kiinteistöt hallinnoi yli 10.000 rakennusta ja 4,5 miljardin kiinteistöomaisuutta. Se on valtion liikelaitos, joka tuottaa palveluita ensisijaisesti valtionhallinnolle. Valu Digital toimii Senaatti-kiinteistöjen verkkopalveluiden teknisenä toimittajana ja verkkoviestinnän asiantuntijana.

Senaatti.fi verkkopalvelu toimii tietokeskittymänä, palvelu- ja myyntikanavana ja porttina muihin Senaatin palveluihin.

Keskeisiä toiminnallisia tietopalveluja sivustolla ovat hakemistot mm. vuokrattavana ja myytävänä olevien kiinteistöjen sekä arvokiinteistöjen esittelyjen osalta. Mediaa ja muita sidosryhmiä kuvitustarpeissa Senaatti palvelee sivustolla olevan aineistopankin välityksellä. Osana projektia toteutettiin taustajärjestelmäintegraatiot käyttöoikeuksien ja yhteystietojen hallinnan tehostamiseksi MS AD ja CRM-järjestelmiin. Lisäksi sisällönhallinnan tehostamiseksi toteutettiin Senaatin myyjille julkaisujärjestelmästä eriytetty oma räätälöity käyttöliittymä nopeaan kohdehallintaan ja ylläpitoon, jota on kätevä käyttää myös mobiililaitteilla.

Senaatti.fi palvelun lisäksi vastasimme myös Senaatin intranetiin yhdistetyn Senaattori-henkilöstöverkkolehden ja senaattiareena.fi roadshow –verkkopalvelun ja vastuuraporttiverkkosivustojen toteutuksista.

Projektin tuloksena Senaatti-kiinteistöjen verkkoviestinnän hallintatyökalut nostettiin uudelle tasolle ja luotiin vankka pohja jatkokehitykselle.

Jätä kommentti