Reaktor.com

Tekijät: Creuna Finland (Suunnittelu ja tuotanto), Reaktor (Suunnittelu)
Tärkein teknologia: WordPress
Projektin budjetti: yli 60 000 €
Palvelun tyyppi: Yrityksen sivusto

Reaktor on digitaalisia palveluita kehittävä luova teknologiayritys. Reaktorin verkkosivuston uudistus aloitettiin syksyllä 2015 osana yrityksen brändin laajempaa kehitystyötä.

Sivuston keskeisenä tavoitteena on ollut uniikin yrityskulttuurin ja osaamisen välittäminen visuaalisella, konkreettisia esimerkkejä hyödyntävällä tavalla. Suunnittelussa ohjenuorana pidettiin osaamisen näyttämistä – ei pitkillä teksteillä kertomista. Reaktorin ilmapiiri ja yhteisöllisyys päätettiin välittää käyttäjille aidolla, dokumenttimaisella kuva- ja videomateriaalilla, jota kuvattiin Reaktorin toimistoilla syksyn aikana.

Ylläpidon näkökulmasta projektissa on pyritty toteutukseen, jossa monimuotoisia lay-outeja ja sisältöratkaisuja voidaan luoda joustavasti, siten että tarvetta räätälöidyille ratkaisuille ei ole.

Uudistus on toteutettu ketterän mallin mukaisesti olemassaolevaa sivustoa saumattomasti kehittäen. Uusia sisältöjä ja ominaisuuksia on julkaistu mahdollisimman usein ja nopeasti, tarvittaessa julkaisun jälkeen jatkokehittäen. Vanhat ja uudet näkymät ovat eläneet työn aikana rinnakkain ja uusia sisältötyyppejä ja toiminnallisuuksia lisätään edelleen viikoittain. Valmiin sivuston julkaisuun huipentuvan projektimaisen uudistuksen sijasta tavoitteena on ollut jatkuvasti elävä ja kehittyvä kokonaisuus.

[Toim. huom.: Referenssi on julkaistu alunperin Byroon nimissä. Creuna osti Byroon keväällä 2016.]

Jätä kommentti