Pureness.se verkkokauppa

Tekijä: Eeco
Tärkein teknologia: WordPress
Palvelun tyyppi: Verkkokauppa

Puhdistamo on Suomen ensimmäinen superfoodbrändi (perustettu 2009) ja se tunnetaan intohimoisesta ja tinkimättömästä suhtautumisesta laatuun. Saman laadun täytyy näkyä myös verkkokaupassa. Puhdistamo myy tuotteitaan marketeissa, erikoisliikkeissä ja oman verkkokauppansa kautta. Vuonna 2020 Puhdistamo päätti laajentaa toimintansa kansainväliseksi, alkaen Ruotsista.

Yhteistyömme alkoi vuonna 2017 verkkokaupan myynnin edistämisestä sekä markkinoinnista. Verkkokaupan osuutta myynnistä on saatu kasvatettua tasaisesti yhteistyön alusta lähtien. Vuonna 2020 Puhdistamo päätti lähteä kansainvälisille markkinoille ja yhteistyömme laajentui myös verkkokaupan tekniseen toteutukseen WooCommerce-alustalle.

Huhtikuussa 2020 julkaistiin kuluttajille suunnattu Pureness.se.

Tällä hetkellä teemme jatkuvaa kehitystyötä verkkokauppaan ja vastaamme yhä verkkokaupan myynnin kehittämisestä. Lisäksi verkkokauppojen tekeminen uusille mahdollisille markkinoille on suunnitelmissa.

”Yhteistyö alkoi vuonna 2017 ja siitä lähtien sitä on saatu jatkuvasti kehitettyä ja myyntiä kasvatettua. Hommat on sujuneet mallikkaasti ja asiat menevät nopeasti eteenpäin!”
– Joni Inkinen, Kaupallinen johtaja, Puhdistamo

Jätä kommentti