Natural Goods Company verkkokauppa

Tekijä: Eeco
Tärkein teknologia: WordPress
Palvelun tyyppi: Verkkokauppa

Natural Goods Company on luonnonkosmetiikkaan erikoistunut kuluttajaverkkokauppa ja osa Transmeri konsernia. Toteutimme heille ensimmäisen WooCommerce-verkkokaupan 2017 ja sen jälkeen verkkokauppaa on päivitetty tilanteen ja tarpeiden muuttuessa.

WooCommerce-verkkokauppa korvasi vanhan Magento 1 verkkokaupan, jonka kanssa oli alkanut tulla paljon ongelmia mm. Sisällönhallinnan ja uusien ominaisuuksien käyttöönottamisen kanssa. Myös Magento 1 tuki oli loppumassa.

Ensin WooCommerce-verkkokauppa integroitiin NGC:n silloiseen toiminnanohjausjärjestelmään Maestroon. Integraatiossa siirtyi tuotedataa, tilaukset ja saldot sekä osa asiakasdatasta. Integraatio oli kaksisuuntainen. Kun NGC:n toiminnanohjausjärjestelmä muuttui SAP:iksi niin verkkokauppa integroitiin siihen. Nykyään integraatiossa siirtyy tuotedataa, asiakasdataa, tilaukset ja saldot. Tilaukset käsitellään SAP:in päässä. Verkkokauppa on integroitu myös analytiikka / liiketoimintatyökalu Metorikiin, jonne siirretään mm. ostosdataa.

Verkkokaupassa on käytössä Eecon Gift With Purchase -lisäosalla toteutetut lahjat ostoksen yhteydessä tiettyjen sääntöjen perusteella. NGC tekee paljon yhteistyötä myös erilaisten vaikuttajien kanssa, joten verkkokauppaan on toteutettu oma affiliatejärjestelmä.

Vuonna 2019 verkkokauppaan yhdistettiin myös verkkovalmennusalusta. Toteutuksessa käytetään Sensein lisäosia, joita on hieman kustomoitu. Valmennuksia ja tuotteita voidaan myydä ristiin, esimerkiksi valmennuksien yhteydessä myydään ko. valmennukseen liittyviä tuotteita.

Muita toiminnallisuuksia:
Koottavat ns. Komposiittituotteet
Paranneltu raportointi mm. ostohintojen osalta
Tuotepaketit
Toivelista

Jätä kommentti