Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA

Tekijä: KWD Digital
Tärkein teknologia: Drupal
Projektin budjetti: 30 000–60 000 €
Palvelun tyyppi: Julkisen organisaation tai yhdistyksen sivusto

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA Akavalainen on 27 000 myynti-, markkinointi- ja ostoalan ammattilaisen edunvalvontajärjestö. MMA uusi nimensä ja brändi-ilmeensä alkuvuodesta 2015 ja verkkopalveluiden tekniseksi kumppaniksi valikoitui KWD Digital.

MMA:n palvelujen digitalisoinnin ensimmäinen vaihe oli uusia järjestön julkinen verkkopalvelu, joka oli jo elinkaarensa päässä eikä toiminut oikein mobiililaitteissa. Verkkopalvelun ulkoasusta vastasi suunnittelutoimisto Dog Design, jonka kanssa toimimme kiinteässä yhteistyössä.

Verkkopalvelu koostuu laajasta julkisesta osiosta sekä suljetusta jäsenten intranetistä. Käyttäjähallinta on toteutettu integroimalla sivusto jäsenrekisterijärjestelmän kanssa.

MMA jakautuu alueellisesti 23 yhdistykseen, joilla jokaisella on mahdollisuus ylläpitää omaa verkkosivustoaan MMA:n kautta.

Yhdisyssivujen lisäksi erilaisia kampanja- ja hankesivuja on mahdollista toteuttaa yhden Drupal-asennuksen päälle omilla osoitteillaan ja niiden ylläpito ja päivitys tapahtuu halutessa yhdestä ja samasta hallintapaneelista.

Jätä kommentti