Minska

Tekijä: redandblue
Tärkein teknologia: WordPress
Projektin budjetti: 10 000–30 000 €
Palvelun tyyppi: Verkkokauppa

Minska on hyvinvointimedia, jonka tavoitteena on auttaa ihmisiä ilmaston ja henkilökohtaisen hyvinvoinnin kannalta hyviin valintoihin. Elämme ilmastonmuutoksen kannalta kriittistä aikaa. Muutos lähtee yksilöistä. Uskomme, että ihmisillä, jotka voivat hyvin, on voimaa luoda muutosta ja levittää hyvää ympärilleen. Siksi Minska on valinnut välineekseen ihmisten inspiroimisen kasvipohjaiseen ruokaan ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

redandblue auttoi rakentamaan Minskan verkkoalustan aina teknisestä määrittelystä lopulliseen WordPress + WooCommerce -toteutukseen. Autoimme palvelun konseptoinnissa ja määrittelyssä sekä rakensimme palveluun käyttäjälähtöisen käyttöliittymän.

Visuaalisen suunnittelun osalta palvelun toivottiin puhuttelevan mahdollisimman laajaa yleisöä. Suunnittelijamme astuivat hieman syrjään omasta Helsinki-kuplastaan, ja pyrkivät ajattelemaan miten visuaalisuus puhuttelisi myös “perinteistä suomalaista lihansyöjää”.

Tekninen toteutus ja testaus tehtiin todellisella pika-aikataululla. Rakensimme kustomoidun ylläpitonäkymän, jotta jatkokehitys olisi jouhevaa ja päivittäinen ylläpito vaivatonta. Koulutusten ostaminen onnistuu WooCommerce-verkkokauppatoiminnoilla, jonka rakensimme erikseen. Vastaamme myös palvelun jatkokehityksestä.

Käy kokeilemassa palvelua, ja anna terveellisemmän elämän yllättää!

Jätä kommentti