Lappset

Tekijä: Tietotalo Infocenter Oy
Tärkein teknologia: Muu tuotepohjainen toteutus
Projektin budjetti: 10 000–30 000 €
Palvelun tyyppi: Yrityksen sivusto

Rovaniemeläinen Lappset Group Oy on yksi maailman johtavista leikki- ja liikuntapaikkavälineiden valmistajista. Lappset on tunnettu korkeasta laadustaan ja innovatiivisista ratkaisuistaan. Tietotalo on Lappsetin kumppani digitaalisten palveluiden kehittämisessä.

Lappsetin uudistettu verkkopalvelu toimii digitaalisissa kanavissa tapahtuvan liiketoiminnan kasvattamisen pohjana ja vauhdittajana.

Uusi verkkopalvelu on toteutettu asiakas edellä -ajatuksella. Visuaalisten ja toiminnallisten muutosten lisäksi suurimpia muutoksia on ollut sisältömarkkinoinnin tehostaminen. Lappset hyödyntää vahvasti sisältöä markkinoinnin välineenä ja rakentaa leikkimiseen, liikuntaan sekä puisto- ja kadunkalustevalikoimaan, niiden hankintoihin ja suunnitteluun liittyvästä sisällöstä erottumistekijää verkkopalvelussaan.

Lappsetin verkkopalvelu-uudistuksen toisessa vaiheessa julkaistiin uudistettu tuotehaku. Tietotalon suunnittelu- ja integraatio-osaamista hyödynnettiin niin uuden tuotehaun suunnittelu- kuin toteutusvaiheessa. Tuotehaku sisältää lukuisia parannuksia aikaisempaan verrattuna – tuotehaku palvelee esimerkiksi leikkikenttien ja kaupunkitilojen suunnittelijoita alusta loppuun asti. Tuotehaku toimii modernin verkkokaupan periaatteella.

Lappset on valinnut verkkopalveluiden alustakseen Tietotalon InfoWeb-järjestelmän.

Jätä kommentti