Kookengän verkkokauppa

Tekijä: Igence Oy Ab
Palvelun tyyppi: Verkkokauppa

Kookenkä on Suomen suurin kenkäkauppaketju, jolla on ympäri maata sijaitsevien myymälöiden lisäksi oma verkkokauppa. Kasvavan mobiililiikenteen ja alati uudistuvien verkkopalveluiden vuoksi myös Kookenkä halusi päivittää palvelunsa vastaamaan nykyajan kuluttajien asettamia vaatimuksia. Eri verkkokauppatoimittajien joukosta Igence valittiin tuomaan ammattilaista tukea sekä näkemystä projektin aloittamiseksi ja loppuun viemiseksi.

Verkkokauppaa kehitettiin Igencen kanssa erityisesti myyntinäkökulmasta. Alustaksi valittiin Magento, jonka skaalautuvuus, ominaisuudet ja edistyneisyys verkkokauppa-alustana ovat tärkeä osa Kookengän menestymistä. Magentoon integroitiin myös tiiviisti heidän oma ERP-järjestelmä, joka mahdollisti rajapinnan kautta mm. laajemman tuotevalikoiman.

Tehokkuuden ja hallinnan helppouden lisäksi myös loppuasiakkaat pääsevät nauttimaan nopeammasta, responsiivisesta, visuaalisesti päivitetystä ja käytettävyydeltään paremmasta verkkokaupasta. Lisäksi henkilöstölle järjestettiin käyttökoulutus, jonka avulla he oppivat käyttämään ja hallitsemaan uutta järjestelmää paremmin. Uusi verkkokauppa palvelee nyt kattavammin kaikkia osapuolia.

Jätä kommentti