Kiitäjät Oy sivustouudistus

Tekijä: Moods Oy
Tärkein teknologia: WordPress
Projektin budjetti: alle 10 000 €
Palvelun tyyppi: Yrityksen sivusto

Lajissaan tarkka ja varma Kiitäjät on turkulainen kuljetuspalveluita tarjoava yritys. Hyväntuulisesti brändätty kalusto erottuu vahvasti niin katukuvasta kuin kollegoista.

#mitä tehtiin

Tuotimme käyttöliittymä- ja visuaalisensuunnittelun sekä teknisen toteutuksen. Vastaamme myös sivuston ylläpidosta.

#asiakkaan ajatuksia

“Yrityksemme verkkosivut uusittiin kun palvelukonseptimme monipuolistui kattamaan myös varastointi- ja terminaalipalvelut. Halusimme, että sivustomme erottuu muista alan toimijoista. Toiveitamme kuunneltiin tarkalla korvalla ja näkemyksemme e-pelimaailmaa muistuttavasta visualiikasta toteutettiin innostuneessa ilmapiirissä.

Moods resurssoi projektiimme selkeän aikataulun. Ensimmäisen palaverin jälkeen saamamme luonnos oli heti toiveiden mukainen. Huolehtiessamme puolestamme siitä, että tekijöillä oli kuvat ja tekstit sovitusti käytössään, aikataulu julkistuksineen piti suunnitellusti paikkansa.

Sivuston julkistuksen jälkeen kehitämme sitä yhdessä eteenpäin. Seuraamme sivustolle kiinnitettyä analytiikkaa mielenkiinnolla ja tarkkailemme erityisesti Googlen suosiota. Mietimme yhdessä myös muun muassa sivuston videoiden lopullista sijaintia optimoidaksemme näkyvyyden. Moods ylläpitää sivustoamme ja huolehtii päivityksistä.”

– Heidi Saari, viestintä, Kiitäjät Consulting Oy

Jätä kommentti