Japa

Tekijä: Eeco
Tärkein teknologia: WordPress
Palvelun tyyppi: Verkkokauppa

Japa (Laitilan Rautarakenne Oy) on huippulaadukkaita polttopuukoneita valmistava vientiyritys, joka kuuluu Terra Patris konserniin. Japa on jo vuodesta 2014 lähtien panostanut digitaaliseen markkinointiin ja verkkopreesensiin.

Toteutimme Japalle uuden verkkokaupan syksyllä 2019, koska entinen kauppa oli hidas ja kankea. Uudesta verkkokaupasta haluttiin helpommin selailtava ja aikaisempaa nopeampi. Lisäksi toivottiin, että sivustoa on jatkossa helpompi kehittää muuttuvien tarpeiden mukaisesti. Verkkokaupan piti myös olla helposti käännettävissä useille eri kielille ja markkina-alueille. Toteutus tapahtui alle kuudessa viikossa.

Uudessa verkkokaupassa on kiinnitetty huomiota erityisesti tuotteiden selaamiseen ja tuotekortteihin. Tuotekortin sisältönä ovat esitteet, videot, useampi kuva sekä tekniset tiedot. Tuotteita voi suodattaa useilla eri kriteereillä ja ominaisuuksilla.

Japan verkkokaupassa varaosat ja lisävarusteet ovat ostettavissa, mutta polttopuukoneista kerätään yhteystietoja myynnille. Sivustolle rakennettiin selkeät mittarit, joista saatu analytiikka ohjaa päätöksentekoa. Sivuston orgaaninen hakukoneliikenne on kasvanut yli 25 % ja kauppojen määrä yli 20 %. Lisäksi yhteydenottojen määrä on yli kaksinkertaistunut.

“Projekti eteni sujuvasti ja aikataulussa. Eeco pystyi vetämään projektin läpi varsin itsenäisesti. Meiltä tarvittiin osallistumista lähinnä alun ulkoasupuoleen, sekä tietysti ominaisuuksien ja sisältöjen kanssa loppuvaiheessa.”
– Jori Lammi / Toimitusjohtaja, Laitilan Rautarakenne Oy

Jätä kommentti