Huoneistokeskus.fi

Tekijä: Siili Solutions
Tärkein teknologia: Drupal
Projektin budjetti: yli 60 000 €
Palvelun tyyppi: Yrityksen sivusto

Viimeisen kahden vuoden aikana Huoneistokeskus.fin mobiilikäyttö on kaksinkertaistunut nykyiseen lähes 40% osuuteen käynneistä. Mobiilikäytön rooli asunnon etsimisessä tulee yhä vain kasvamaan. Näin myös kiinteistönvälittäjän ja asuntokaupan on oltava tavoitettavissa verkon kautta paikasta, ajasta ja päätelaitteesta riippumatta

Näiden tietojen valossa Siili uudisti Huoneistokeskuksen verkkosivuston responsiiviseksi käyttäen julkaisujärjestelmänä Drupalia. Kohdetietoja järjestelmä hakee ulkoisesta rajapinnasta, jolla tarjotaan aina ajantasaiset kohdetiedot ja pidetään ennallaan sisältöjen hallinta välittäjille. Muutoksella saavutettiin myös paremmat mahdollisuudet ketterälle asiakastarpeiden myötä tunnistettavalle jatkokehitykselle.

Entistä paremmin sekä ostajia että myyjiä palvelevien kohdesivujen ja hakuominaisuuksien lisäksi Huoneistokeskus.fi tarjoaa myös laajemmat mahdollisuudet kattavan asiasisällön esittämiseen.

Projekti toteutettiin asiakkaan tarvemäärittelyn pohjalta, työn edetessä tarkentaen ketterän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Huoneistokeskuksen edustaja oli Product Ownerin roolissa vastaamassa toteutettavien toiminnallisuuksien priorisoinnista ja liiketoiminnan tarpeiden täyttymisestä ja Siili tarjosi teknisen kehitystiimin sekä sivuston designin.

Jätä kommentti