HomCare Finlandin verkkokauppa

Tekijä: Igence Oy Ab
Tärkein teknologia: Magento
Palvelun tyyppi: Verkkokauppa

HomCare Finland Oy on luotettava suomalainen suoramyyntiyritys, joka markkinoi ja myy ihmisen ja kodin hyvinvointiin liittyviä laatutuotteita. HomCaren erikoisuutena asiakkaat voivat hankkia tuotteita HomCare-kutsuilla, jälleenmyyjiltä ja Club-asiakkaat suoraan verkkokaupasta. Uutta verkkokauppaa lähdettiin toteuttamaan, kun edeltävä kauppa ei pystynyt enää vastaamaan nykypäivän tarpeisiin. Igencen ratkaisu HomCarelle oli eri päätelaitteille mukautuva responsiivisen verkkokauppa, jonka alustana käytetään Magenton teknologiaa.

Uudistetussa verkkokaupassa HomCaren B2C-puolelle integroitiin heidän ERP-järjestelmä, jolla mahdollistettiin tuote-, asiakas- ja tilaustietojen sekä asiakaskohtaisten hinnastojen helppo ja nopea hallinnointi. Tietojen päivitys tapahtuu automaattisesti, jolloin verkkokauppa on aina ajan tasalla ja tarvittavat tiedot löytyvät kätevästi järjestelmästä. Ylläpitäminen on yksinkertaista ja tehokasta.

HomCaren uudessa verkkokaupassa asiakkaat saavat entistä parempaa palvelua ja laajempia ominaisuuksia käyttöönsä. Jälleenmyyjät pystyvät asioimaan monikanavaisesti mm. palkkioiden keräämisen, ostamisen, kutsujen järjestämisen ja tarjouskampanjoiden osalta. Verkkokauppa on tärkeä osa yrityksen monikanavaista myyntikanavaa, jonka tukena ovat myös muut perinteiset kanavat.

Jätä kommentti