Heirol

Tekijä: Sofokus Oy
Tärkein teknologia: Magento
Palvelun tyyppi: Verkkokauppa

Heirol Oy on vuonna 1991 perustettu keittiövälineitä valmistuttava ja maahantuova perheyritys. Alun perin Lehtosen perheen autotalliin perustettu yritys on kahdessakymmenessä vuodessa kasvanut yhdeksi Suomen suurimmista pienten keittiövälineiden tuottajista.

Heirolin valikoimiin kuuluu keittiötarvikkeita aina juustohöylistä paistinpannuihin. Yksi Heirolin tuotesarjoista on Steely -sarja, johon kuuluvia keittiön pientarvikkeita on myyty jo miljoonia kappaleita. Omien tuotteidensa lisäksi Heirol tuo maahan yksinoikeudella muun muassa italialaisen Bialettin espressokeittimiä, Marcaton pastakoneita ja Kanadalaisen Trudeaun tuotteita. Heirolilla on laaja valtakunnallinen jälleenmyyjäverkosto, myymälä Turussa, kuluttajaverkkokauppa sekä jälleenmyyjille tarkoitettu extranet.

Sofokuksen ja Heirolin yhteistyö alkoi alun perin vuosia sitten suositusten kautta. Yksittäisestä projektista alkanut yhteistyö on syventynyt kokonaisvaltaisemmaksi liiketoiminnan digitalisointiprosessiksi, jossa sähköinen ostaminen näyttelee merkittävää osaa.

”Yhteistyö Sofokuksen kanssa on ollut helppoa, koska he ovat ymmärtäneet mistä liiketoiminnassamme on kyse. Me olemme voineet keskittyä omaan osaamiseemme ja Sofokus on tukenut liiketoimintamme sähköistämistä.” toteaa Heirolin toimitusjohtaja Rolf Moborg.

Heirolin Magento-pohjaisessa verkkokaupassa yhdistyvät yrityksen verkkosivusto ja verkkokauppa. Sähköisen ostotoiminnallisuuden lisäksi Heirolin kuluttajaverkkokaupan tavoitteena on tarjota asiakkaille tiedot Heirolin valikoimiin kuuluvista tuotteista. Heirol haluaa verkkokauppansa avulla tarjota laadukkaita keittiötarvikkeita myös niille, jotka asuvat jälleenmyyjäverkoston ulkopuolella.

Vaikka Heirol kuvaileekin itseään pääasiassa tukkutaloksi, se ei ole halunnut kuluttajapuolella rajoittaa verkko-ostosten tekemistä esimerkiksi minimitilausmäärillä. Ostotilaukset viedään automaattisesti verkkokaupasta Nova-toiminnanohjausjärjestelmään.

”Kuluttajaverkkokauppamme on tarkoitettu palveluksi niille asiakkaille, jotka näkevät tuotteitamme esimerkiksi aikakauslehdissä. Usein on niin, että joitain erikoistuotteita on saatavilla vain Helsingin liikkeissä, mutta verkkokauppamme avulla asiakkaat voivat sijainnistaan riippumatta tilata tuotteitamme”, kertoo Heirolin tuotepäällikkö Johanna Ventelä.

Jätä kommentti