Europlan sivustouudistus

Tekijä: Moods Oy
Tärkein teknologia: WordPress
Projektin budjetti: alle 10 000 €
Palvelun tyyppi: Yrityksen sivusto

Europlan Engineering Ltd on Suomen johtava meriteollisuuden projektinhallintayritys. Ydinliiketoiminnassaan Europlan keskittyy kotimaisten ja ulkomaisten telakoiden haastaviin avaimet käteen -toimituksiin. Se tarjoaa asiakkailleen matkustajalaivojen sekä luksusjahtien kokonaisvaltaisia ratkaisuja suunnittelusta materiaalien hankintaan, asennukseen ja toimitusten jälkeiseen tukeen.

“Uudet kotisivumme ovat saaneet positiivista palautetta, niitä on kehuttu selkeiksi ja helppokäyttöisiksi. Yhteistyö Moodsin kanssa oli sujuvaa ja mutkatonta. Saimme asiantuntevaa apua ja ideamme saatiin toteutettua juuri oikealla tavalla. Tulemme varmasti tekemään yhteistyötä myös jatkossa.” -Management Assistant Tiina Karapuu

Suunnittelimme ja toteutimme ylelliset nettisivut Europlanin vaativalle kohdeyleisölle WordPress julkaisujärjestelmällä. Loistokkaat kuvat taitettiin huomiota herättävällä tavalla hallitsevaan rooliin. Asiakkaan tuottamat tekstit kertovat ytimekkäästi laajasta palvelukonseptista. Huolehdimme myös sivuston teknisestä ylläpidosta.

Jätä kommentti