Ensi- ja turvakotien liitto

Tekijä: Web-veistämö
Tärkein teknologia: WordPress
Palvelun tyyppi: Julkisen organisaation tai yhdistyksen sivusto

Ensi- ja turvakotien liitto on valtakunnallinen lapsi- ja perhejärjestö, joka auttaa vaikeissa ja turvattomissa oloissa eläviä lapsia ja perheitä, sekä tekee perheväkivaltaa ehkäisevää työtä.

Pääsimme Ensi- ja turvakotien liiton mahtavan porukan kanssa suunnittelemaan ja kehittämään laajan projektin, jossa toteutimme heidän verkkosivustolleen monia käteviä ratkaisuja.

Sivustolle veistelimme multisite-asennuksen, jossa Ensi- ja turvakotien liitto toimii pääkäyttäjänä. Multisite-asennus mahdollistaa useampien sivujen luonnin ja hallinoinnin kootusti, yhden hallintapaneelin kautta. Multisite-asennuksella Ensi- ja turvakotien liitto pystyy tarjoamaan muille jäsenyhdistyksille mahdollisuuden omiin, edustaviin ja pieneen budjettiin sopivat nettisivut. Järjestöt ilmoittavat haluamansa sisällöt Ensi- ja turvakotien liitolle, ja heidän vastuuhenkilönsä tekee sivun vaivattomasti valmiille pohjalle. Sivujen uusiminen ja muokkaaminen käy yhtä mutkattomasti.

Sivustolla toimii algoritmi joka kerää tietoa sisällöistä ja tarjoaa vierailijalle lisää aihekohtaisia sivuja, tekemällä sisällön surffailusta mielekkäämpää.

Pääsimme myös toteuttamaan Ensi- ja turvakotienliiton lehdestä Enskasta ilmeikkään verkkototeutuksen. Yhteistyönä Ensi- ja turvakotien liiton kanssa suunnittelimme myös Apuaeroon.fi ja Nettiturvakoti -verkkosivut.

Liitimme sivustojen eloisan ilmeen yhtenäiseksi Ensi- ja turvakotien liiton graafisen linjan kanssa. Toteutimme sivuille lomakkeen, jonka kautta vierailija voi lähettää oman tarinansa, josta se julkaistaan tarkistuksen jälkeen mukaan Selviytyjien tarinoihin. Apuaeroon.fi:n verkkosivuille veistelimme kategorisoidun palveluhakemiston, josta sivulla vierailija voi hakea oman tarpeensa mukaan hakutuloksia.

Jätä kommentti