Emce365.fi

Tekijä: redandblue
Tärkein teknologia: WordPress
Projektin budjetti: 10 000–30 000 €
Palvelun tyyppi: Yrityksen sivusto

EmCe 365 on ketterä ja helppokäyttöinen sähköisen taloushallinnon ohjelmisto, joka tuo kaikki taloudenhallinnan työkalut yhteen paikkaan. EmCe 365 automatisoi taloushallinnon prosesseja ja mahdollistaa uudenlaisen ja sujuvan taloudenhallinnan käyttökokemuksen. Työkalu on suunniteltu paitsi tilitoimistoille, myös yrittäjien päivittäiseen käyttöön.

redandblue suunnitteli ja toteutti Emce365.fi sivuston WordPress-alustalle. Suunnitteluvaiheeseen kuului aikaisen vaiheen prototyyppi ja testaus. Vastaamme myös ohjelmiston brändi-ilmeestä, verkkosivujen tekstisuunnittelusta, valokuvauksesta, sekä videosuunnittelusta ja -toteutuksesta.

Olemme toimineet ohjelmiston kehittämisessä konsepti- ja käyttöliittymäsuunnittelukumppanina koko tuotteen elinkaaren ajan. Tuotetta on kehitetty käyttäjälähtöisesti sprinteissä yli vuoden. Redandbluen tehtävä on varmistaa, että tuote pysyy intuitiivisenä loppukäyttäjälle niin, että monimutkaiset taloushallinnon asiat saadaan esitettyä kansantajuisesti. Työhön on liittynyt aktiivinen käyttäjätestaus, jolla on varmistettu huippuunsa hiottu käyttökokemus.

Emce365.fi sivusto on ohjelmiston tuote-esittelysivusto, jossa on tietoa ohjelmistosta, karttapohjainen tilitoimistohaku sekä kysely potentiaalisille asiakkaille. Sivustoa on laajennettu pikku hiljaa onepagerista laajemmaksi sivukokonaisuudeksi ja kehitys jatkuu edelleen.

Jätä kommentti