Digital Youth Work – verkkosivu

Tekijä: G-Works
Tärkein teknologia: WordPress
Projektin budjetti: alle 10 000 €
Palvelun tyyppi: Julkisen organisaation tai yhdistyksen sivusto

Digital Youth Work -projekti pyrkii rakentamaan valmiuksia digitaalisen nuorisotyön tarjoamiseen paikallisella, kansallisella, alueellisella ja Euroopan tasolla. Yhteistyössä Verken kanssa lähdimme toteuttamaan sivustoa, jonka avulla projektiin osallistuvat organisaatiot pääsevät syöttämään sinne sisältöä ja jakamaan alan ammattitietoa muiden Euroopan nuorisoasian toimijoiden kanssa.

Verken visiona on, että kaikilla nuorten parissa työskentelevillä on valmiudet hyödyntää digitaalista mediaa ja teknologiaa osana työtään. Tätä tukemaan olimme aiempina projekteina tuottaneet Somecampin ja Somejamin sivustot, sekä Verken pääsivuston Verke.orgin uudistuksen.

Sivusto oli poikkeuksellinen muihin toteuttamiimme Verken projekteihin nähden, sillä Digital Youth Work -projekti on alusta lähtien suunniteltu kansainväliseen käyttöön ja useiden eri maiden sisällöntuotantoa varten. Sivusto rakennettiin käyttäen projektin valmista visuaalista maailmaa, tietysti pitäen mielessä jaetun sisällön määrä ja kansainvälisyys. Sivusto toimii myös tiedotuskanavana tulevista konferensseista ja tapahtumista.

Kuten aiemmat projektit Verken kanssa, tämäkin sivusto toteutettiin onnistuneesti WordPressillä.

Jätä kommentti