Company.nokia.com

Tekijä: Mirum Agency
Tärkein teknologia: Drupal
Palvelun tyyppi: Yrityksen sivusto

Mirum Agency oli vuonna 2014 kokonaisvaltaisesti vastuussa Nokian uuden yrityssivuston, company.nokia.comin konseptista, palvelu- ja visuaalisesta suunnittelusta sekä teknisestä implementaatiosta. Olemme myös sivuston jatkuvan kehityksen ja ylläpidon kumppani.

Projektin alussa kaksi asiaa oli selvää: Nokialla oli julkisena yrityksenä velvollisuutena olla tietty informaatio verkkosivuillaan, kun yrityskauppa astui voimaan eikä aikaa jäänyt paljoa tuottaa kokonaan uusi verkkosivusto. Tässä vaiheessa konsepti, brändi, kohdeyleisö ja yrityksen strategia olivat vielä epäselviä. Aloitimme mielenkiintoisen projektin erittäin vähällä informaatiolla ja lyhyellä aikarajalla.

Työskentelimme Nokian kokonaisvaltaisena partnerina vastaten teknisen alustan konsultoinnista, konseptisuunnittelusta ja verkkosivun kehityksestä. Ajan ollessa kortilla käynnistimme projektin ketterällä Agile-työskentelymenetelmällä ja dedikoimme tiimin työskentelemään asiakkaan tiloissa omistaen 100% heidän ajastaan projektiin. Koko tiimi oli mukana projektissa ensimmäisestä päivästä lähtien ja otti osaa kaikkiin projektin vaiheisiin konseptoinnista ja palvelusuunnittelusta aina tekniseen implementointiin saakka.

Onnistuimme julkaisemaan uuden sivuston aikamääreessä ja tarjoamaan Nokialle vaaditun osaamisen ketterästä tiimistämme. Uusi verkkosivusto toimii pohjana Nokia uudelle kasvavalle digitaaliselle ekosysteemille.

Jätä kommentti