Asuntomessut

Tekijä: Exove Oy
Tärkein teknologia: WordPress
Palvelun tyyppi: Yrityksen sivusto

Suomen Asuntomessut on osuuskunta, jonka tavoite on parantaa asumis- ja elinoloja Suomessa. Suomen asuntomessut tarjoaa tietoa, edistää asuntoteollisuuden standardeja ja taitotasoa sekä järjestää vuosittain asunto- ja loma-asuntomessut.

Suomen Asuntomessut halusi yhteistyökumppanin, joka tarjoaa sekä suunnittelun että toteutuksen kaikkiin digitaalisiin kanaviin. Asuntomessuilla oli Drupal-pohjainen sivusto, joka kaipasi teknistä uudistusta ja uuden ulkoasun.

Vuoden 2012 alussa Exove otti täyden vastuun Asuntomessujen sivujen suunnittelusta ja toteutuksesta. Projektilla oli tiukka aikataulu, ja se toteutettiin kahden viikon sprinteissä tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Viestintään kiinnitettiin erityistä huomiota, ja niin varmistettiin aikataulussa pysyminen.

Vuonna 2016 sivusto uudistettiin täysin. Uudistuksen lähtökohtana olivat asiakkaan tarpeet ja vahvempi bloggaajien läsnäolo sivustolla. Drupal 6 -alustasta siirryttiin samalla WordPressiin responsiivisuuden, parhaan mahdollisen sisällöntuotannon ja jatkokehittämisen mahdollistamiseksi.

Projekti on ollut menestys ja miellyttävä prosessi sekä asiakkaalle että Exovelle. Olemme useasti iteroineet palvelun konseptia vuosien varrella, ja vuoden 2016 uudistuksessa konsepti uudistettiin kokonaisvaltaisemmin.

Jätä kommentti