Ari Hovi

Tekijä: Kokku
Tärkein teknologia: WordPress
Projektin budjetti: 10 000–30 000 €
Palvelun tyyppi: Yrityksen sivusto

Digitoimisto Kokku uudisti Ari Hovi Oy:n verkkosivut vastaamaan korkealaatuisten valmennuspalvelujen tasoa. Ari Hovi tiimeineen, yhdessä kansainvälisten data science -asiantuntijoiden kanssa tarjoaa koulutuspalveluita ja auttaa organisaatioita kehittymään datavetoisiksi.

Heillä oli tarve saada vanhentuneiden verkkosivujen ja brändi-ilmeen tilalle moderni ja toimialalla vakuuttava sivusto. Sivuston haluttiin lyhentävän myyntiputkea. Koulutuksiin liittyvän runsaan tietomäärän tuli olla helposti kävijän omaksuttavissa ja asiakkaan tiimin päivitettävissä.

Lähdimme rakentamaan sekä toiminnallisuuksiltaan, että sisällöltään kävijöitä palvelevaa käyttäjäpolkua. Asiakkaan laajat sisällöt ja kursseille ilmoittautumisen mahdollistaminen asettivatkin raamit UX-suunnittelulle, jonka avulla nykyinen asiakaspolku lyhentää myyntiputkea. Yhdessä monikanavaisen digimainonnan kanssa liidien keruu aktivoitui.

Rakensimme sivuston omalla teemallamme, joka tekee säännöllisestä sisällön päivittämisestä vaivatonta. Runsas tietomäärä asettui selkeään, raikkaaseen ja tyylikkääseen kokonaisuuteen ja sivustoa on vaivatonta käyttää.

Kokonaisvaltainen digimarkkinoinnin kumppanuutemme on nostanut tietoisuutta asiakkaan palveluista monikanavaisesti ja tuotamme hyödynnettävää tietoa suoraan myynnin ja liiketoimintapäätösten tueksi. Ketterä verkkosivukehitys ja hosting-palvelu varmistaa palvelujen kehittyessä, että sivusto on aina relevantti ja turvattu.

Jätä kommentti