ALFRED Maritime verkkosivuston uudistus

Tekijä: Moods Oy
Tärkein teknologia: WordPress
Projektin budjetti: alle 10 000 €
Palvelun tyyppi: Yrityksen sivusto

ALFRED Maritime GmbH on vuonna 2019 perustettu MEYER Groupin digitaalinen yritys, joka sijaitsee Hampurissa, Saksassa. Pieni ja pitkälle erikoistunut tiimi, joka digitalisoi moderneja aluksia IoT:n ja AI:n avulla. Edistämme laivojemme innovaatioita digitaalisesta näkökulmasta.

“Päivitimme yrityksemme launch-sivut varsinaisiksi yrityssivustoksi yhteistyössä Moodsin kanssa. Moodsin tiimin kanssa oli helppo työskennellä ja jopa hankalampiin teknisiin kysymyksiin tuli selkeä vastaus – ja mikä tärkeintä – elegantti ja yksinkertainen ratkaisu! Vasteajat olivat myös erittäin lyhyitä, mikä mahdollisti ketterän sisällöntuoton. Sivustoa on myös erittäin helppo ylläpitää, eli sivuston mallipohjat on tehty mallikkaasti.”

-Jukka Ignatius, COO/Product Owner, ALFRED Maritime GmbH

Toteutus tehtiin WordPress sisällönhallintajärjestelmällä käyttäen FSE metodia. WordPress järjestelmänä oli jo tilaajalle ennestään tuttu, joten se oli luonnollinen valinta toteutukselle.

Graafinen suunnittelija päivitti sivustolle myös uuden ilmeen ja käyttöliittymää parannettiin paremmin yrityssivuja palvelevaksi.

Jätä kommentti