Uutta Vierityspalkissa

asmunder

Vierityspalkki.fi sai uudistuksensa yhteydessä myös upouuden osion lukijoidemme toiveiden johdosta: Työt-sivu* listaa digimedia-alan valmistuneita töitä. Ilmoittaminen* on maksutonta.

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.)

Aiheet: Vierityspalkki

asmunder

Vierityspalkin perustaja Asmo Halinen on yksi maamme kokeneimmista yhteisöllisten verkkopalveluiden sekä verkkomedioiden asiantuntijoista. Tällä hetkellä Asmo toimii verkkoliiketoimintajohtajana Iltalehdessä sekä advisorina tai hallituksen jäsenenä useissa muissa yhtiöissä/startupeissa (mm. Sofanatics, Eat.fi, Grey Area). Hän oli perustajana ja toimitusjohtajana vuonna 2001 digitaalisen markkinointiviestinnän toimisto Apaja Creative Solutions Oy:ssä ja sittemmin sen spinoffina syntyneessä Apaja Online Entertainment Oy:ssä, jonka tunnetuin tuote on 2,5 miljoonaa eri käyttäjää kuussa tavoittava Aapeli/Playray-peliyhteisöpalvelu.
 1. PerttuT says:

  Tuota otsikkoa nyt voisi miettiä vielä kyllä. “Avoimet työpaikat” ja “Työt” ovat kovin lähellä toisiaan. Olisiko “Liukuhihna” parempi otsikko? Tai “Uudet sivustot”?

  Jatkokehityksenä varmaan lisätään mahdollisuus merkitä projektin osallisiksi useita firmoja/tahoja. Myös screenshotin lisäämisen mahdollisuudesta on ollut puhetta.

 2. Tuija Aalto says:

  Kyl kannattais muuttaa otsikkoa joo. Valmistuneet tuotannot? Tai Uudet sivustotkin hyvä.

 3. Jarno W says:

  Showroom taitaisi poiketa kielellisesti kaikesta muusta sisällöstä, joten miten olisi Uudet julkaisut?

 4. lumiturpa says:

  Toivottavasti listaatte edelleen myös työpaikkoja muualtakin (kuin sellaisia, jotka annetaan teille “virallisina” ilmoituksina)…?

 5. PerttuT says:

  Tarkoitus on kyllä myös jatkaa toimitustyötä avoimien työpaikkojen takana. Lukumääräisesti voi olla että paikkojen määrä vähenee, koska linjaa aiotaan vähän kiristää. Tarkoituksena on, että lista olisi erityisesti web-osaajien lista. Tämä tarkoittaa myös sitä, että moderointia aiotaan harrastaa jos esim. rekryfirmat ryhtyvät spammaamaan listalle web-alaan liittymättömiä paikkojaan.