Uutta Vierityspalkissa

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 15 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Vierityspalkki uudistui.

Vierityspalkki.fi sai uudistuksensa yhteydessä myös upouuden osion lukijoidemme toiveiden johdosta: Työt-sivu* listaa digimedia-alan valmistuneita töitä. Ilmoittaminen* on maksutonta.

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.)

Asmo Halinen

Vierityspalkin perustaja Asmo Halinen on yksi maamme kokeneimmista yhteisöllisten verkkopalveluiden sekä verkkomedioiden asiantuntijoista. Tällä hetkellä Asmo toimii verkkoliiketoimintajohtajana Iltalehdessä sekä advisorina tai hallituksen jäsenenä useissa muissa yhtiöissä/startupeissa (mm. Sofanatics, Eat.fi, Grey Area). Hän oli perustajana ja toimitusjohtajana vuonna 2001 digitaalisen markkinointiviestinnän toimisto Apaja Creative Solutions Oy:ssä ja sittemmin sen spinoffina syntyneessä Apaja Online Entertainment Oy:ssä, jonka tunnetuin tuote on 2,5 miljoonaa eri käyttäjää kuussa tavoittava Aapeli/Playray-peliyhteisöpalvelu.

5 kommenttia on “Uutta Vierityspalkissa”

 1. Tuota otsikkoa nyt voisi miettiä vielä kyllä. “Avoimet työpaikat” ja “Työt” ovat kovin lähellä toisiaan. Olisiko “Liukuhihna” parempi otsikko? Tai “Uudet sivustot”?

  Jatkokehityksenä varmaan lisätään mahdollisuus merkitä projektin osallisiksi useita firmoja/tahoja. Myös screenshotin lisäämisen mahdollisuudesta on ollut puhetta.

 2. Kyl kannattais muuttaa otsikkoa joo. Valmistuneet tuotannot? Tai Uudet sivustotkin hyvä.

 3. Showroom taitaisi poiketa kielellisesti kaikesta muusta sisällöstä, joten miten olisi Uudet julkaisut?

 4. Toivottavasti listaatte edelleen myös työpaikkoja muualtakin (kuin sellaisia, jotka annetaan teille “virallisina” ilmoituksina)…?

 5. Tarkoitus on kyllä myös jatkaa toimitustyötä avoimien työpaikkojen takana. Lukumääräisesti voi olla että paikkojen määrä vähenee, koska linjaa aiotaan vähän kiristää. Tarkoituksena on, että lista olisi erityisesti web-osaajien lista. Tämä tarkoittaa myös sitä, että moderointia aiotaan harrastaa jos esim. rekryfirmat ryhtyvät spammaamaan listalle web-alaan liittymättömiä paikkojaan.

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun