Vierityspalkin suosituimmat artikkelit 2006-2014

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 9 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Vierityspalkki uudistui.

Vierityspalkissa on julkaistu yhdeksän vuoden toimintahistorian aikana lähes 900 blogiartikkelia, ja kommenttejakin on annettu lähes 2500 kpl. Työpaikkoja, uusia julkaisuja ja muita ilmoituksia on samassa ajassa virrannut blogin läpi tuhansittain.

Kävijämäärät eivät ole viime vuosina enää suuresti heilahdelleet. Vuonna 2014 blogissa vierailtiin yli 120 000 kertaa (sessioita), mikä on vastaava taso kuin edellisinä vuosina. Twitterissä blogilla on vajaa 4000 seuraajaa. Ainakin viime vuosien tilastojen valossa jonkinlainen saturaatiopiste lienee saavutettu. Merkittävä osa alan ihmisistä seuraa jo blogia, tavalla tai toisella. Suuria kasvupiikkejä tuskin on odotettavissa.

Vierityspalkki_main_final

Syksyllä käynnistetty kuukausittainen uutiskirje on myös saanut satoja tilaajia. Uusia lukijoita blogille tulee esimerkiksi uutiskirjeen ja Twitterin kautta muutamia kymmeniä kuukaudessa. Suuria piikkejä ei ole myöskään blogin historiassa juurikaan ollut, enemmänkin hidasta ja tasaista kasvua.

Tässä katsaus blogin historiaan vuosien varrelle: jokaisen vuoden hittiartikkelit listattuna. Vuonna 2014 suosituin artikkeli oli WordPress-toteuttajien katsaus, joka sai yli 4000 sivulatausta. Tyypillinen, suosittu artikkeli saa blogissa 1000-3000 lukijaa.

Vuoden 2014 suosittuja artikkeleita:

Vuoden 2013 suosittuja artikkeleita:

Vuoden 2012 suosittuja artikkeleita:

Vuoden 2011 suosittuja artikkeleita:

Vuoden 2010 suosittuja artikkeleita:

Vuoden 2009 suosittuja artikkeleita:

 • Vuoden 2008 suosittuja artikkeleita:

  Vuoden 2007 suosittuja artikkeleita:

  Vuoden 2006 suosittuja artikkeleita:

  >> Tilaa Vierityspalkin kuukausikirje

 • Perttu Tolvanen

  Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

  Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!  Vierityspalkki-blogi

  Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
  Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

  • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

   Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


   Kaikki artikkelit

  • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

   Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


   Selaa toimistojen julkaisuja

  • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

   Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


   Tilaa uutiskirje

  • 31 kokenutta digitoimistoa

   on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


   Selaa Toimistot-listaa

  Tilaa kuukausikirje

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
  Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

  Siirry takaisin sivun alkuun