Vierityspalkin suosituimmat artikkelit 2006-2014

Perttu Tolvanen

Vierityspalkissa on julkaistu yhdeksän vuoden toimintahistorian aikana lähes 900 blogiartikkelia, ja kommenttejakin on annettu lähes 2500 kpl. Työpaikkoja, uusia julkaisuja ja muita ilmoituksia on samassa ajassa virrannut blogin läpi tuhansittain.

Kävijämäärät eivät ole viime vuosina enää suuresti heilahdelleet. Vuonna 2014 blogissa vierailtiin yli 120 000 kertaa (sessioita), mikä on vastaava taso kuin edellisinä vuosina. Twitterissä blogilla on vajaa 4000 seuraajaa. Ainakin viime vuosien tilastojen valossa jonkinlainen saturaatiopiste lienee saavutettu. Merkittävä osa alan ihmisistä seuraa jo blogia, tavalla tai toisella. Suuria kasvupiikkejä tuskin on odotettavissa.

Vierityspalkki_main_final

Syksyllä käynnistetty kuukausittainen uutiskirje on myös saanut satoja tilaajia. Uusia lukijoita blogille tulee esimerkiksi uutiskirjeen ja Twitterin kautta muutamia kymmeniä kuukaudessa. Suuria piikkejä ei ole myöskään blogin historiassa juurikaan ollut, enemmänkin hidasta ja tasaista kasvua.

Tässä katsaus blogin historiaan vuosien varrelle: jokaisen vuoden hittiartikkelit listattuna. Vuonna 2014 suosituin artikkeli oli WordPress-toteuttajien katsaus, joka sai yli 4000 sivulatausta. Tyypillinen, suosittu artikkeli saa blogissa 1000-3000 lukijaa.

Vuoden 2014 suosittuja artikkeleita:

Vuoden 2013 suosittuja artikkeleita:

Vuoden 2012 suosittuja artikkeleita:

Vuoden 2011 suosittuja artikkeleita:

Vuoden 2010 suosittuja artikkeleita:

Vuoden 2009 suosittuja artikkeleita:

 • Vuoden 2008 suosittuja artikkeleita:

  Vuoden 2007 suosittuja artikkeleita:

  Vuoden 2006 suosittuja artikkeleita:

  >> Tilaa Vierityspalkin kuukausikirje

  Aiheet: Vierityspalkki

  Tagit: , , ,

  Perttu Tolvanen

  Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat, kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit ja varmistamaan budjetin ennustettavuuden. Ota yhteyttä Perttuun!
 • Comments are closed.