SchizoBlogille sponsorituki

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 18 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Katleenan vinkit kuntavaaliehdokkaille.

Janne Toivoniemen SchizoBlog* ilmoittaa solmineensa sponsorisopimuksen PimpMyLaptop.comin* kanssa. Yritys on erikoistunut tulostamaan Applen kannettaviin sopivia personoitavia tarroja. SchizoBlogissa tänään julkaistun tiedotteen mukaan sponsorisopimus olisi ensimmäinen laatuaan maassa:

“PimpMyLaptop.com ja SchizoBlog ovat solmineet tiettävästi Suomen ensimmäisen blogia koskevan sponsorisopimuksen.

PimpMyLaptop.com palvelu on ojentanut auttavan karvaisen kätösensä Jannen Schizoblog:ille, jota ovat toistuneesti vaivanneet suuren suosion varjopuolet – kaistanleveys, kapasiteetti ja muut ylläpito-ongelmat.

Pimp my laptop.com:in omistavat hämärät tahot pitävät ko. blogin sisältämistä sutkautuksista niin kovin, että toivotat pystyvänsä silmäilemään niitä laisin vailla katkoja ja rajoituksia. Niinpä he ovat tarjonneet Schizoblog:ille ilmaisen ja vailla rajoituksia olevan ylläpidon tuhdissa palvelinklusterissaan lähellä pohjoisnapaa.”

Toivoniemellä on ollut huonoja kokemuksia palvelukatkoksista kuormituspiikeissä. Ylioppilaslehden* äänibloggaus-aiheisessa haastattelussa keväällä 2005 hän totesi: “Suomalaiset internet-palveluntarjoajat ovat surkeita. Kovalevytila maksaa tolkuttomasti, kaista on kapea kuin mikä, ja yhteydet ovat ylipäätänsä kalliita. Ei Suomessa eletä missään tietoyhteiskunnassa.”

ScizoBlog on Blogilistan* tilatuimpien ja luetuimpien blogien kärkisijoilla. Blogien kaupallisista mahdollisuuksista keskusteltiin vilkkaasti vuosi sitten, kun Alex Niemisen sijoitusyhtiö osti Blogilistan*.

[*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.]

Tuija Aalto

Radiotaustainen digimediaihminen, bloggaaja ja podcastaaja (Tuhatsanaa.net, Sulapinta.fi), työkseen kehityspäällikkö YLEn Uudet palvelut - yksikön Tulevaisuus LabissaVierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun