SchizoBlogille sponsorituki

Tuija Aalto

Janne Toivoniemen SchizoBlog* ilmoittaa solmineensa sponsorisopimuksen PimpMyLaptop.comin* kanssa. Yritys on erikoistunut tulostamaan Applen kannettaviin sopivia personoitavia tarroja. SchizoBlogissa tänään julkaistun tiedotteen mukaan sponsorisopimus olisi ensimmäinen laatuaan maassa:

“PimpMyLaptop.com ja SchizoBlog ovat solmineet tiettävästi Suomen ensimmäisen blogia koskevan sponsorisopimuksen.

PimpMyLaptop.com palvelu on ojentanut auttavan karvaisen kätösensä Jannen Schizoblog:ille, jota ovat toistuneesti vaivanneet suuren suosion varjopuolet – kaistanleveys, kapasiteetti ja muut ylläpito-ongelmat.

Pimp my laptop.com:in omistavat hämärät tahot pitävät ko. blogin sisältämistä sutkautuksista niin kovin, että toivotat pystyvänsä silmäilemään niitä laisin vailla katkoja ja rajoituksia. Niinpä he ovat tarjonneet Schizoblog:ille ilmaisen ja vailla rajoituksia olevan ylläpidon tuhdissa palvelinklusterissaan lähellä pohjoisnapaa.”

Toivoniemellä on ollut huonoja kokemuksia palvelukatkoksista kuormituspiikeissä. Ylioppilaslehden* äänibloggaus-aiheisessa haastattelussa keväällä 2005 hän totesi: “Suomalaiset internet-palveluntarjoajat ovat surkeita. Kovalevytila maksaa tolkuttomasti, kaista on kapea kuin mikä, ja yhteydet ovat ylipäätänsä kalliita. Ei Suomessa eletä missään tietoyhteiskunnassa.”

ScizoBlog on Blogilistan* tilatuimpien ja luetuimpien blogien kärkisijoilla. Blogien kaupallisista mahdollisuuksista keskusteltiin vilkkaasti vuosi sitten, kun Alex Niemisen sijoitusyhtiö osti Blogilistan*.

[*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.]

Aiheet: Blogit, Liiketoimintamallit verkossa, Verkkomainonta

Tuija Aalto

Radiotaustainen digimediaihminen, bloggaaja ja podcstaaja (Tuhatsanaa.net, Sulapinta.fi), työkseen kehityspäällikkö YLEn Uudet palvelut - yksikön Tulevaisuus Labissa

Comments are closed.