SchizoBlogille sponsorituki

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 18 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Katleenan vinkit kuntavaaliehdokkaille.

Janne Toivoniemen SchizoBlog* ilmoittaa solmineensa sponsorisopimuksen PimpMyLaptop.comin* kanssa. Yritys on erikoistunut tulostamaan Applen kannettaviin sopivia personoitavia tarroja. SchizoBlogissa tänään julkaistun tiedotteen mukaan sponsorisopimus olisi ensimmäinen laatuaan maassa:

“PimpMyLaptop.com ja SchizoBlog ovat solmineet tiettävästi Suomen ensimmäisen blogia koskevan sponsorisopimuksen.

PimpMyLaptop.com palvelu on ojentanut auttavan karvaisen kätösensä Jannen Schizoblog:ille, jota ovat toistuneesti vaivanneet suuren suosion varjopuolet – kaistanleveys, kapasiteetti ja muut ylläpito-ongelmat.

Pimp my laptop.com:in omistavat hämärät tahot pitävät ko. blogin sisältämistä sutkautuksista niin kovin, että toivotat pystyvänsä silmäilemään niitä laisin vailla katkoja ja rajoituksia. Niinpä he ovat tarjonneet Schizoblog:ille ilmaisen ja vailla rajoituksia olevan ylläpidon tuhdissa palvelinklusterissaan lähellä pohjoisnapaa.”

Toivoniemellä on ollut huonoja kokemuksia palvelukatkoksista kuormituspiikeissä. Ylioppilaslehden* äänibloggaus-aiheisessa haastattelussa keväällä 2005 hän totesi: “Suomalaiset internet-palveluntarjoajat ovat surkeita. Kovalevytila maksaa tolkuttomasti, kaista on kapea kuin mikä, ja yhteydet ovat ylipäätänsä kalliita. Ei Suomessa eletä missään tietoyhteiskunnassa.”

ScizoBlog on Blogilistan* tilatuimpien ja luetuimpien blogien kärkisijoilla. Blogien kaupallisista mahdollisuuksista keskusteltiin vilkkaasti vuosi sitten, kun Alex Niemisen sijoitusyhtiö osti Blogilistan*.

[*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.]

Tuija Aalto

Radiotaustainen digimediaihminen, bloggaaja ja podcstaaja (Tuhatsanaa.net, Sulapinta.fi), työkseen kehityspäällikkö YLEn Uudet palvelut - yksikön Tulevaisuus LabissaVierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1140+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 29 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun