SchizoBlogille sponsorituki

Tuija Aalto

Janne Toivoniemen SchizoBlog ilmoittaa solmineensa sponsorisopimuksen PimpMyLaptop.comin kanssa. Yritys on erikoistunut tulostamaan Applen kannettaviin sopivia personoitavia tarroja. SchizoBlogissa tänään julkaistun tiedotteen mukaan sponsorisopimus olisi ensimmäinen laatuaan maassa:

"PimpMyLaptop.com ja SchizoBlog ovat solmineet tiettävästi Suomen ensimmäisen blogia koskevan sponsorisopimuksen.

PimpMyLaptop.com palvelu on ojentanut auttavan karvaisen kätösensä Jannen Schizoblog:ille, jota ovat toistuneesti vaivanneet suuren suosion varjopuolet – kaistanleveys, kapasiteetti ja muut ylläpito-ongelmat.

Pimp my laptop.com:in omistavat hämärät tahot pitävät ko. blogin sisältämistä sutkautuksista niin kovin, että toivotat pystyvänsä silmäilemään niitä laisin vailla katkoja ja rajoituksia. Niinpä he ovat tarjonneet Schizoblog:ille ilmaisen ja vailla rajoituksia olevan ylläpidon tuhdissa palvelinklusterissaan lähellä pohjoisnapaa."

Toivoniemellä on ollut huonoja kokemuksia palvelukatkoksista kuormituspiikeissä. Ylioppilaslehden äänibloggaus-aiheisessa haastattelussa keväällä 2005 hän totesi: "Suomalaiset internet-palveluntarjoajat ovat surkeita. Kovalevytila maksaa tolkuttomasti, kaista on kapea kuin mikä, ja yhteydet ovat ylipäätänsä kalliita. Ei Suomessa eletä missään tietoyhteiskunnassa."

ScizoBlog on Blogilistan tilatuimpien ja luetuimpien blogien kärkisijoilla. Blogien kaupallisista mahdollisuuksista keskusteltiin vilkkaasti vuosi sitten, kun Alex Niemisen sijoitusyhtiö osti Blogilistan.

Aiheet: blogit, Verkkomainonta

Tuija Aalto

Radiotaustainen digimediaihminen, bloggaaja ja podcstaaja (Tuhatsanaa.net, Sulapinta.fi), työkseen kehityspäällikkö YLEn Uudet palvelut - yksikön Tulevaisuus Labissa

Comments are closed.