Uusi digitoimisto on Gyllene Skor

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 17 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Webin tekijä maailmalla: Tommi Forsström ja New York.

Uusi digitoimisto, josta Vierityspalkkikin on kirjoittanut, on nimeltään Oy Gyllene Skor Ab*. Firman sivuilla työntekijöiksi listataan Marko Edfelt, Timo Leppänen, Pekka Nikrus, Tero Pajunen, Janne Passi, Hannu Ripatti, Juha Rouvinen, Tuukka Sassi ja Antti Vilpponen, joten huhujen jälkeen yllätyksiä ei siltä suunnalta tullut.

Yhtiön taustalta löytyvät myös Bob Helsinki* & kontaktointitoimisto Toinen* sekä henkilöomistajana Toisen Janne Waltonen.

Sanapari “gyllene skor”, kultaiset kengät, on tuttu ruotsalaisesta euroviisujen voittajakappaleesta Diggi-loo diggi-ley, jonka esittäjäkaksikolla kolmikolla oli jalassaan kullanväriset kengät.

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.)

6 kommenttia on “Uusi digitoimisto on Gyllene Skor”

 1. Herrys oli trio, ei duo :)

 2. ni. Ja sen nimi oli Herrey’s, ei Herrys… ;-)

  Kengätkin näkee tuolta…

  *youtube-linkki poistettu toimimattomana*

 3. Korjattu, kiitos.

 4. Oikeastaan se on Herreys, ilman heittomerkkiä.
  http://en.wikipedia.org/wiki/Herreys

 5. Ei teillä pojat ole töitä siellä, kun ehditte tänne kirjoittelemaan. :)

 6. Siinäs kuulit Visa, takaisin töihin nyt: ei lorvita täällä Vierityspalkissa kirjoittelemassa :)

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun