Nettiauto.com Yhtyneille Kuvalehdille

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 17 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Sohova törmäsi heikkoon taloustilanteeseen - työt jatkuvat Agenda-brändillä.

Liki 300.000* viikottaista eri käyttäjää kokoava vaihtoautosivusto Nettiauto.com vaihtaa omistajaa. Yhtyneet Kuvalehdet –konserniin kuuluva Kynämies Oy* on ostanut Nettiauto.comia ylläpitävän Mach1 Oy:n koko osakekannan. Mach1 jatkaa kaupan jälkeen toimintaansa Kynämiehen tytäryhtiönä.

“Yrityskauppa tukee Yhtyneet Kuvalehdet –konsernin strategista päätöstä vahvistaa markkina-asemaansa verkkoviestintämarkkinoilla ja täydentää mainiosti aiemmin hankittua SoneraPlaza-portaalia”, kertoo Yhtyneet Kuvalehdet tiedotteessaan*.

Asmo Halinen

Vierityspalkin perustaja Asmo Halinen on yksi maamme kokeneimmista yhteisöllisten verkkopalveluiden sekä verkkomedioiden asiantuntijoista. Tällä hetkellä Asmo toimii verkkoliiketoimintajohtajana Iltalehdessä sekä advisorina tai hallituksen jäsenenä useissa muissa yhtiöissä/startupeissa (mm. Sofanatics, Eat.fi, Grey Area). Hän oli perustajana ja toimitusjohtajana vuonna 2001 digitaalisen markkinointiviestinnän toimisto Apaja Creative Solutions Oy:ssä ja sittemmin sen spinoffina syntyneessä Apaja Online Entertainment Oy:ssä, jonka tunnetuin tuote on 2,5 miljoonaa eri käyttäjää kuussa tavoittava Aapeli/Playray-peliyhteisöpalvelu.

2 kommenttia on “Nettiauto.com Yhtyneille Kuvalehdille”

 1. Onko mitään arvioita kauppasummalle ja eiköhän näitä muita kauppoja ole ollut viimeaikoina. Onko muistissa, esim soneplaza ja jotkut muut palveluthan ovat vaihtaneet omistajaa?

  P.S. Kirjoitin Bonniersin blogiostoksista muutama viikko sitten. Siinäkään ei mainittu kauppasummaa. Olisi mielenkiintoista tietää millä perustein nuo hinnat nykyään lasketaan. Indiesaittien ja blogien kauppahinnat ovat ollet 1 – 3 x vuoden tuotto.

 2. Muita kauppoja: juu tuosta Soneraplaza-kaupastahan puhuttiin myös juuri tuossa uutisessa jota kommentoit. :) Eli Yhtyneet Kuvalehdet (Kynämies) oli osallisena myös tuossa Soneraplaza-diilissä.

  Kauppasummista: olisihan noista mielenkiintoista saada tietoa, mutta tämän tyylisissä tapauksissa ne ovat yleensä kovin “ei julkisteta” -linjan faktoja.

Kommentointi on suljettu.


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun