Nettiauto.com Yhtyneille Kuvalehdille

asmunder

Liki 300.000* viikottaista eri käyttäjää kokoava vaihtoautosivusto Nettiauto.com vaihtaa omistajaa. Yhtyneet Kuvalehdet –konserniin kuuluva Kynämies Oy* on ostanut Nettiauto.comia ylläpitävän Mach1 Oy:n koko osakekannan. Mach1 jatkaa kaupan jälkeen toimintaansa Kynämiehen tytäryhtiönä.

“Yrityskauppa tukee Yhtyneet Kuvalehdet –konsernin strategista päätöstä vahvistaa markkina-asemaansa verkkoviestintämarkkinoilla ja täydentää mainiosti aiemmin hankittua SoneraPlaza-portaalia”, kertoo Yhtyneet Kuvalehdet tiedotteessaan*.

Aiheet: Yrityskaupat ja yritysjärjestelyt

Tagit: ,

asmunder

Vierityspalkin perustaja Asmo Halinen on yksi maamme kokeneimmista yhteisöllisten verkkopalveluiden sekä verkkomedioiden asiantuntijoista. Tällä hetkellä Asmo toimii verkkoliiketoimintajohtajana Iltalehdessä sekä advisorina tai hallituksen jäsenenä useissa muissa yhtiöissä/startupeissa (mm. Sofanatics, Eat.fi, Grey Area). Hän oli perustajana ja toimitusjohtajana vuonna 2001 digitaalisen markkinointiviestinnän toimisto Apaja Creative Solutions Oy:ssä ja sittemmin sen spinoffina syntyneessä Apaja Online Entertainment Oy:ssä, jonka tunnetuin tuote on 2,5 miljoonaa eri käyttäjää kuussa tavoittava Aapeli/Playray-peliyhteisöpalvelu.
  1. nico says:

    Onko mitään arvioita kauppasummalle ja eiköhän näitä muita kauppoja ole ollut viimeaikoina. Onko muistissa, esim soneplaza ja jotkut muut palveluthan ovat vaihtaneet omistajaa?

    P.S. Kirjoitin Bonniersin blogiostoksista muutama viikko sitten. Siinäkään ei mainittu kauppasummaa. Olisi mielenkiintoista tietää millä perustein nuo hinnat nykyään lasketaan. Indiesaittien ja blogien kauppahinnat ovat ollet 1 – 3 x vuoden tuotto.

  2. asmunder says:

    Muita kauppoja: juu tuosta Soneraplaza-kaupastahan puhuttiin myös juuri tuossa uutisessa jota kommentoit. :) Eli Yhtyneet Kuvalehdet (Kynämies) oli osallisena myös tuossa Soneraplaza-diilissä.

    Kauppasummista: olisihan noista mielenkiintoista saada tietoa, mutta tämän tyylisissä tapauksissa ne ovat yleensä kovin “ei julkisteta” -linjan faktoja.