Craigslistin alku Suomessa tahmeaa

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 17 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Lähes kaikki mediatalot rikkovat evästeohjeistusta - ja tuskin vahingossa.

Yhdysvaltojen suurimpiin kuuluva luokiteltujen ilmoitusten sivusto Craigslist avasi elokuussa 2005 palvelunsa Helsingin version. Englanninkielinen palvelu on lähtenyt hyvin hitaasti liikkeelle. Tällä hetkellä palvelusta löytyy alle 100 ilmoitusta. Suurimmasta suomalaisesta palvelusta, Huuto.netistä, löytyy yli 320 000 ilmoitusta.
Kauppalehti ennusti 18.1. Craigslistin menestyvän myös Suomessa.

Vähän yli kymmenessä vuodessa Craigslististä on tullut USA:ssa synonyymi ilmaisille ilmoituksille. On helppo uskoa, että Craigslist menestyy myös Suomessa.

Tähän tarvitaan kyllä muutakin kuin englanninkielisen kopion avaaminen. Suomessa menestyäkseen ulkomaisten yritysten on tarjottava palveluita paikallisella kielellä ja muutenkin otettava paikalliset olosuhteet huomioon. Tällä hetkellä Craigslistin Helsingin versio on lähinnä tarkoitettu pääkaupunkiseudulla asuvien ulkomaalaisten ja Suomeen muuttavien henkilöiden käyttöön.


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun