Vierityspalkin artikkelit vuonna 2009

Perttu Tolvanen

Vuonna 2009 Vierityspalkissa arvioitiin lukuisia verkkopalvelu-uudistuksia, kirjoitettiin verkkopalveluprojektien haasteista, seurattiin web-alan työmarkkinoita ja analysoitiin monia ajankohtaisia ilmiöitä ja julkistuksia. Artikkelien aiheina toistuivat mm. verkkostrategiat, Facebook, blogit, web-analytiikka, Twitter, NettiTV-palvelut, mediatalojen toiminta verkossa ja mobiilipalveluiden kehitys.

Tässä listaus vuonna 2009 julkaistuista artikkeleista. Lihavoituna listalla ovat kymmenen eniten latausta saanutta artikkelia ja toimituksen yhdessä koostamat “mega-artikkelit”.

Tammikuu 2009

Helmikuu 2009

Maaliskuu 2009

Huhtikuu 2009

Toukokuu 2009

Kesäkuu 2009

Heinäkuu 2009

Elokuu 2009

Syyskuu 2009

Lokakuu 2009

Marraskuu 2009

Joulukuu 2009

Vierityspalkki kiittää lukijoitaan ja kommentoijiaan vuodesta 2009!

Aiheet: Vierityspalkki

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat, kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit ja varmistamaan budjetin ennustettavuuden. Ota yhteyttä Perttuun!

Comments are closed.