Tummien sävyjen maalaaja: Evermade

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 9 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Miltton terästää digitoimistoprofiiliaan.

Tuorein tulokas WordPress-toimistojen hakemistoon on digitoimisto Helsingistä nimeltä Evermade. Evermade on kasvanut viime aikoina vauhdikkaasti ja työllistää nykyisin jo 12 ihmistä. Evermaden erikoisuus on ehdottomasti referenssien painottuminen pelialalle. Evermade on tehnyt poikkeuksellisen paljon esimerkiksi mobiilialan firmojen omia sivustoja sekä monien hittipelien esittelysivustoja. Ehkä siitä johtuen Evermaden monet referenssit ovat visuaalisesti varsin voimakkaita, muistuttaen pelien tunnelmasta ja maailmoista.

Kysymyksiin vastasivat Jaakko Alajoki ja Tuomas Sauliala.

1) Toimistonne tähänastinen tarina lyhyesti?

“Evermade on perustettu vuonna 2011, jolloin joukko freelancereita yhdisti voimansa. Alkuun aloitimme aika geneerisenä web-toimistona ja teimme projekteja laidasta laitaan aina käyntikorteista monimutkaisiin teknisiin toteutuksiin, mutta ajan myötä fokus on tiukentunut. Nykyisellään työllistämme 12 ihmistä ja panostamme designiin ja WordPress-pohjaisiin web-toteutuksiin.”

2) Mikä sai teidät ryhtymään WordPress-toimistoksi?

“Teimme pitkään töitä monilla eri alustoilla, kunnes päätimme keskittää toimintaamme. WordPress on kehittynyt vuosien varrella varteenotettavaksi työkaluksi ja päädyimme siihen. Monet asiakkaamme myös haluavat, että heidän sivustonsa toteutetaan WordPressillä.”

3) Mitkä asiat näette vahvuuksinanne WordPress-toimistona?

“Meillä on tiimissä vahvaa WordPress-osaamista. Meillä on pitkälle viedyt kehitystyökalut (Capistrano, Gulp, Composer jne), kokemuksen kautta valikoituneet parhaat lisäosat, oma ketterään kehitykseen suunniteltu pohjateema sekä WordPress-optimoitu hosting-ympäristö.”

4) Teette paljon pelialan sivustoja – mitä opittavaa muilla olisi pelialan sivustoista?

“Sanoisin, että pelialalla on tärkeää ymmärtää alan lainalaisuudet. Jos vertaa ruohonleikkureita kauppaavaa sivustoa ja pelisivustoa, niin suunnitteluratkaisut ovat hyvin erilaisia. Peleissä visuaalisuus on myös tärkeää ja se pitää tuoda esille myös saitilla. Myös tiimin aito pelialan kiinnostus on todella tärkeää.”

Evermaden viimeisimpiä WordPress-toteutuksia Uudet julkaisut -palstalta:

Housemarque-595
Housemarque.com
Projektin budjetti: 10 000–30 000 €

Legend-of-Grimrock-small
Legend of Grimrock
Projektin budjetti: alle 10 000 €

Mendor-2-small
Mendor
Projektin budjetti: 10 000–30 000 €

Best-Fiends-small
Best Fiends
Projektin budjetti: 10 000–30 000 €

Slush-small
Slush.org
Projektin budjetti: 30 000–60 000 €

>> Tutustu Evermaden referensseihin Toimistot-hakemistossa

PS. Vierityspalkin Toimistot-hakemistossa on tällä hetkellä kymmenen (10) WordPressiin erikoistunutta toimistoa: Evermade, Frantic, Geniem, Trimedia, H1, Aucor, Solid Angle, Byroo, redandblue, Exove.

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun