Web-alaan liittyviä tarjouspyyntöjä HILMAssa syyskuussa 2010

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 14 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Helsingin kaupunki kokeilee kuinka hyvä ohjelmistofirma se on - ja lopputulos on kamalaa katsottavaa.

image Katsaus valtion tarjouspyyntöihin syyskuussa 2010:

 • Juvan kunta hakee kumppania internet-sivuston suunnitteluun*. Tavoitteena uudistaa www.juva.fi –verkkopalvelu.
 • Liikennevirasto hakee julkaisujärjestelmää* ja kumppania internet-sivuston toteutukseen. Järjestelmältä odotetaan mm. integraatiomahdollisuutta AD-käyttäjähakemistoon ja “kevyttä integraatiota” SharePoint-järjestelmään. Tavoitteena julkaista jo keväällä 2011 uudistunut Liikenneviraston verkkopalvelu.
 • Liikenne- ja viestintäministeriö hakee tekijää esteettömän tietoyhteiskunnan indikaattoriselvitykselle*. Tavoitteena on tuottaa mittaristo tietoyhteiskunnan esteettömyyden arviointiin. Selvityksen kustannukseksi on arvioitu noin 20 000 euroa. Vertailuperusteissa painavat kohdealueen asiantuntemus ja työn organisointi (yhteensä 70 pisteen painotus).
 • Jälki-ilmoitus: Puolue- ja vaalirahoituksen julkaisujärjestelmän toteutus* meni Tampereelle Abako Media Oy:lle*. Sopimuksen arvoksi ilmoitetaan reilut 200 000 euroa. Onnittelut Abakolle!
  • Lisätietoa voittaneesta: Abako on tamperelainen ohjelmistoyritys jonka päätuote on Stato-niminen sisällönhallinta/julkaisujärjestelmätuote, jonka päällä on mm. Helsinki.fi-portaalisivusto.

Lisää tarjouspyyntöjä voi selailla www.hankintailmoitukset.fi –osoitteesta.

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.)

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun