Moderni mainostoimisto: redandblue

Perttu Tolvanen

Tämän vuoden ensimmäinen tulokas Toimistot-hakemistoon on varsin tuore “digitoimisto” Helsingistä, redandblue. Toimisto on tehnyt WordPressillä sivustoja jo jonkin aikaa, ja onnistunut myös saamaan asiakkaikseen tunnettuja nimiä. Kaikkeen teknisimpiin projekteihin redandblue ei varmaan ole se oikea valinta, mutta referenssilistalta löytyy jo muutama vähän isompikin sivusto.

redandblue_logo_pieni-595px

Esimerkiksi Suomen 4H-liiton sivusto on tehty yhteistyössä Korpimedian kanssa. Redandluen tekeminen onkin selvästi painottunut visuaalisiin toteutuksiin, mutta modernille mainostoimistolle tyypillisesti myös laadukkaat sivustototeutukset onnistuvat.

Kysymyksiin vastasi toinen toimiston perustajista, Petteri Laamo.

1) Toimistonne tähänastinen tarina lyhyesti?

“Redandblue perustettiin 2007, kun Petteri ja Reeta tarvitsivat freelancertöille yrityksen laskuttaa. Reeta jäi ensin pois päivätöistä 2009, ja Petteri 2013. Nyt firmassa työskenlee 7 diginatiivia suunnittelijaa. Sloganimme on “design loves digital”. Asiakkainamme on paljon liittoja ja järjestöjä, mutta myös kaupallisia toimijoita.”

2) Mikä sai teidät ryhtymään WordPress-toimistoksi?

“Huomasimme, että asiakkaat tarvitsevat helposti ylläpidettäviä verkkosivuja, joita on mahdollista tehdä kustannustehokkaasti ja jotka taipuvat helposti erilaisiin käyttötarkoituksiin. WordPress oli luonteva valinta.”

3) Mitkä asiat näette vahvuuksinanne WordPress-toimistona?

“Meillä ei työskentele pelkkiä koodaajia, vaikka kaikki työntekijät ovatkin diginatiiveja. Teknisen osaamisen lisäksi työntekijöillämme on taustaa design-toimistoista. Meiltä voisi tilata myös oman fontin, yritysilmeen, mainoskampanjan, kuvituksia, animaatiota ja taittoja. Pyrimme yhdistämään designosaamisen ja teknologian mahdollisuudet, ja luoda ennennäkemättömiä juttuja.”

Redandblue:n viimeisimpiä WordPress-toteutuksia Uudet julkaisut -palstalta:

Tiina ja Antti Herlinin säätiön www-sivut

tah_595_332

Methatorin uudet verkkosivut

methator_595_332

Sinebrychoffin taidemuseon uudet sivut

siff_595_332

Waremannin uudet verkkosivut

wareman_595_332 copy

Suomen 4H-liiton sivuston uudistus

4h_vierityspalkki

Mainostajat.fi

mainostajat copy

>> Tutustu redandbluen referensseihin Toimistot-hakemistossa

PS. Vierityspalkin Toimistot-hakemistossa on tällä hetkellä yhdeksän (9) WordPressiin erikoistunutta toimistoa: Frantic, Geniem, Trimedia, H1, Aucor, Solid Angle, Byroo, redandblue, Exove.

Aiheet: Digitoimistot, WordPress

Tagit: ,

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat, kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit ja varmistamaan budjetin ennustettavuuden. Ota yhteyttä Perttuun!

Comments are closed.