Moderni mainostoimisto: redandblue

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 9 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Miltton terästää digitoimistoprofiiliaan.

Tämän vuoden ensimmäinen tulokas Toimistot-hakemistoon on varsin tuore “digitoimisto” Helsingistä, redandblue. Toimisto on tehnyt WordPressillä sivustoja jo jonkin aikaa, ja onnistunut myös saamaan asiakkaikseen tunnettuja nimiä. Kaikkeen teknisimpiin projekteihin redandblue ei varmaan ole se oikea valinta, mutta referenssilistalta löytyy jo muutama vähän isompikin sivusto.

redandblue_logo_pieni-595px

Esimerkiksi Suomen 4H-liiton sivusto on tehty yhteistyössä Korpimedian kanssa. Redandluen tekeminen onkin selvästi painottunut visuaalisiin toteutuksiin, mutta modernille mainostoimistolle tyypillisesti myös laadukkaat sivustototeutukset onnistuvat.

Kysymyksiin vastasi toinen toimiston perustajista, Petteri Laamo.

1) Toimistonne tähänastinen tarina lyhyesti?

“Redandblue perustettiin 2007, kun Petteri ja Reeta tarvitsivat freelancertöille yrityksen laskuttaa. Reeta jäi ensin pois päivätöistä 2009, ja Petteri 2013. Nyt firmassa työskenlee 7 diginatiivia suunnittelijaa. Sloganimme on “design loves digital”. Asiakkainamme on paljon liittoja ja järjestöjä, mutta myös kaupallisia toimijoita.”

2) Mikä sai teidät ryhtymään WordPress-toimistoksi?

“Huomasimme, että asiakkaat tarvitsevat helposti ylläpidettäviä verkkosivuja, joita on mahdollista tehdä kustannustehokkaasti ja jotka taipuvat helposti erilaisiin käyttötarkoituksiin. WordPress oli luonteva valinta.”

3) Mitkä asiat näette vahvuuksinanne WordPress-toimistona?

“Meillä ei työskentele pelkkiä koodaajia, vaikka kaikki työntekijät ovatkin diginatiiveja. Teknisen osaamisen lisäksi työntekijöillämme on taustaa design-toimistoista. Meiltä voisi tilata myös oman fontin, yritysilmeen, mainoskampanjan, kuvituksia, animaatiota ja taittoja. Pyrimme yhdistämään designosaamisen ja teknologian mahdollisuudet, ja luoda ennennäkemättömiä juttuja.”

Redandblue:n viimeisimpiä WordPress-toteutuksia Uudet julkaisut -palstalta:

Tiina ja Antti Herlinin säätiön www-sivut

tah_595_332

Methatorin uudet verkkosivut

methator_595_332

Sinebrychoffin taidemuseon uudet sivut

siff_595_332

Waremannin uudet verkkosivut

wareman_595_332 copy

Suomen 4H-liiton sivuston uudistus

4h_vierityspalkki

Mainostajat.fi

mainostajat copy

>> Tutustu redandbluen referensseihin Toimistot-hakemistossa

PS. Vierityspalkin Toimistot-hakemistossa on tällä hetkellä yhdeksän (9) WordPressiin erikoistunutta toimistoa: Frantic, Geniem, Trimedia, H1, Aucor, Solid Angle, Byroo, redandblue, Exove.

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun