Digimedia-alan raportit ja lähteet vuonna 2009

Perttu Tolvanen

Raportit ja lähteet –sivu sai loistavan alun vuonna 2009. Vuoden aikana listalle kertyi linkkejä jo useisiin satoihin raportteihin ja tutkimuksiin. Sivu kattaa erityisesti web-kehitykseen ja internetin kasvuun liittyviä tutkimuksia, opinnäytteitä, kirjoja ja raportteja 2000-luvun alusta alkaen. Rajauksena on pidetty tutkimuksien ja raporttien löytymistä verkosta. Vain painettujen kirjojen osalta on sallittu linkittäminen vain kustantajan tietosivuun. Vinkkejä ja ehdotuksia listalle sopivista julkaisuista otetaan vastaan osoitteella toimitus-lista(at)vierityspalkki.fi

Seuraavaksi listattuna vuoden 2009 aikana julkaistut raportit ja lähteet. Hyviä lukuhetkiä!

2009 julkaistut kirjat ja raportit

Unohtuiko jotain? Täydennä kommenteissa tai laita mailia toimitus-lista(at)vierityspalkki.fi

Aiheet: Uudet julkaisut

Tagit: ,

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat, kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit ja varmistamaan budjetin ennustettavuuden. Ota yhteyttä Perttuun!
  1. Philip Dean says:

    Pieni korjaus: Tutkimus: Connecting Photos – A Qualitative Study of Cameraphone Photo Use (Rantavuo 2009) on Heli Rantavuon väitöskirja.