Web-alan tapahtumat syksyllä 2010

Perttu Tolvanen

Syksyllä 2010 on taas luvassa monenlaisia tapahtumia ja seminaareja web-ammattilaisille.

Isot kurssijärjestäjät ovat myös löytäneet web-ammattilaisista hyvän kohderyhmän. Esimerkiksi Sovelto tarjoaa kursseja Google Analyticsista, Google Adwordsista ja verkkokirjoittamisesta (hinnat noin 740e / pv). Sovelto tarjoaa myös muutamaa kovin trendikkään kuuloista kurssia sosiaalisesta mediasta (400e-550e). Kilpailija Tieturi nokittaa mm. käyttöliittymän suunnittelukurssilla, tee-se-itse-yritys-verkkoon-kurssilla, hakukoneoptimointikurssilla, web 2.0 ja sosiaalinen media –kurssilla, web-sivuston käytettävyys ja esteettömyys –kurssilla (hinnat luokkaa 760e / pv). Viestintäkoulutukseen erikoistunut Infor tarjoaa myös Sosiaalisen median työkalut – Laki ja tietoturva sosiaalisessa mediassa –kurssia (hinta 600e, 1pv).

Syyskuussa alkaa myös moni oppilaitoksen tarjoama kurssikokonaisuus ja koulutusohjelma. Esimerkiksi Aalto-yliopiston taideteollisen korkeakoulun koulutus- ja kehittämispalvelut tarjoavat 10 lähipäivää sisältävän Digitaalisten palveluiden käyttäjälähtöinen suunnittelu ja suunnittelun johtaminen –kurssia. Kouluttajina on Reetta Neuvonen ja Janne M. Lohvansuu. Hinta kokonaisuudelle on 3950e. Sama taho järjestää myös syys-lokakuun vaihteessa nelipäiväisen kurssin otsikolla “Sosiaalinen media viestinnässä ja markkinoinnissa”. Kouluttajina ovat Jari Juslén, Miia Äkkinen, Kristiina Pääkkönen ja Jarno Alastalo. Hinta kurssille 1100e. Hieman myöhemmin lokakuussa on tarjolla toinen nelipäiväinen kurssi sosiaalisen median hyödyntämisestä. Kouluttajana Helene Auramo. Kurssin hinta 1100e.

Myös yritykset järjestävät monenlaisia seminaareja. Esimerkiksi Solitan ja EPiServerin yhdessä järjestämä ilmainen seminaari 14.9.2010 käsittelee verkkopalveluiden ja sosiaalisen median mahdollisuuksia.

Tiedätkö seminaarin tai tapahtuman joka ei ollut listalla? Ilmianna tapahtuma kommenteissa tai lähetä palaute toimitukseen lomakkeella.

[Päivityksiä 25.8.2010]

Aiheet: Tapahtumat

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat, kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit ja varmistamaan budjetin ennustettavuuden. Ota yhteyttä Perttuun!