Web-alan tapahtumat syksyllä 2010

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 14 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Selvitys alkaa: Shopify-kumppanit Suomessa 2022.

Syksyllä 2010 on taas luvassa monenlaisia tapahtumia ja seminaareja web-ammattilaisille.

Isot kurssijärjestäjät ovat myös löytäneet web-ammattilaisista hyvän kohderyhmän. Esimerkiksi Sovelto tarjoaa kursseja Google Analyticsista, Google Adwordsista ja verkkokirjoittamisesta (hinnat noin 740e / pv). Sovelto tarjoaa myös muutamaa kovin trendikkään kuuloista kurssia sosiaalisesta mediasta (400e-550e). Kilpailija Tieturi nokittaa mm. käyttöliittymän suunnittelukurssilla, tee-se-itse-yritys-verkkoon-kurssilla, hakukoneoptimointikurssilla, web 2.0 ja sosiaalinen media –kurssilla, web-sivuston käytettävyys ja esteettömyys –kurssilla (hinnat luokkaa 760e / pv). Viestintäkoulutukseen erikoistunut Infor tarjoaa myös Sosiaalisen median työkalut – Laki ja tietoturva sosiaalisessa mediassa –kurssia (hinta 600e, 1pv).

Syyskuussa alkaa myös moni oppilaitoksen tarjoama kurssikokonaisuus ja koulutusohjelma. Esimerkiksi Aalto-yliopiston taideteollisen korkeakoulun koulutus- ja kehittämispalvelut tarjoavat 10 lähipäivää sisältävän Digitaalisten palveluiden käyttäjälähtöinen suunnittelu ja suunnittelun johtaminen –kurssia. Kouluttajina on Reetta Neuvonen ja Janne M. Lohvansuu. Hinta kokonaisuudelle on 3950e. Sama taho järjestää myös syys-lokakuun vaihteessa nelipäiväisen kurssin otsikolla “Sosiaalinen media viestinnässä ja markkinoinnissa”. Kouluttajina ovat Jari Juslén, Miia Äkkinen, Kristiina Pääkkönen ja Jarno Alastalo. Hinta kurssille 1100e. Hieman myöhemmin lokakuussa on tarjolla toinen nelipäiväinen kurssi sosiaalisen median hyödyntämisestä. Kouluttajana Helene Auramo. Kurssin hinta 1100e.

Myös yritykset järjestävät monenlaisia seminaareja. Esimerkiksi Solitan ja EPiServerin yhdessä järjestämä ilmainen seminaari 14.9.2010 käsittelee verkkopalveluiden ja sosiaalisen median mahdollisuuksia.

Tiedätkö seminaarin tai tapahtuman joka ei ollut listalla? Ilmianna tapahtuma kommenteissa tai lähetä palaute toimitukseen lomakkeella.

[Päivityksiä 25.8.2010]

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!

2 kommenttia on “Web-alan tapahtumat syksyllä 2010”

 1. Jukka Ropponen

  Internet marketing Conference tulee myös syksyllä Suomeen ensimmäistä kertaa
  internetmarketingconference.com/helsinki

 2. IAB järjestää 9.9. digiseminaarin “Brändimainonta verkossa”.

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1140+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 29 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun