Junior Digital Experience Designer

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: Aalto-yliopisto

Paikkakunta: Espoo

Palkkataso: Riippuu hakijasta

Tyyppi: Konseptisuunnittelu ja palvelumuotoilu, Käyttöliittymäsuunnittelu ja -testaus

Viim. hakupäivä: 28.4.2024 Haku on päättynyt

Etsimme Junior Digital Experience Designeria tukemaan Aalto Design Systemin ja www.aalto.fi-sivuston suunnitteluprosessin kehittämistä. Saat runsaasti tukea kokeneilta asiantuntijoilta ja suunnittelijoilta, jotka auttavat sinua tutustumaan työkaluihimme ja prosesseihimme, joten tämä on loistava tilaisuus oppia ja saada todellista käytännön kokemusta.

Kyseessä on määräaikainen työsuhde toukokuusta 2024 maaliskuuhun 2025.

Tehtäväsi ja tavoitteesi

Tässä tehtävässä osallistut aktiivisesti yhteissuunnittelukokouksiin ja suunnittelukatselmuksiin, joissa työstät todellisia UI & UX -haasteita auttaaksesi www.aalto.fi-sivuston ja design systemimme jatkuvaa parantamista.

Työskentelet yhdessä www.aalto.fi-suunnittelijan kanssa varmistaaksesi, että uudet käyttöliittymäsuunnitelmat ja prototyypit vastaavat käyttäjien tarpeita, ja osallistut käyttäjien kanssa palautteen keräämiseen suunnittelupäätöksiin vaikuttamiseksi. Lisäksi tuet design systemin suunnittelijaa ja kehittäjiä varmistaaksesi, että uudet komponentit ja ominaisuudet ovat brändin ja Aalto DX -periaatteiden mukaisia. Tuet lisäksi sisäisiä sidosryhmiä, jotka työskentelevät Aalto Design Systemin kanssa.

Kaikki tämä kuulostaa paljolta, mutta saat runsaasti tukea kokeneilta asiantuntijoilta, jotka auttavat sinua menestymään.

Verkostosi ja tiimisi

Olet osa digitaalisen kokemuksen ja analytiikan tiimiä Aallon laajemmassa viestintätiimissä. Digitaalisen kokemuksen tiimi pyörittää digitaalisia kehitys- ja suunnitteluprosesseja erilaisille digitaalisille kosketuspisteille luottaen vahvasti dataan ja käyttäjäpalautteeseen päätöksenteon ja toiminnan ohjaamisessa.

Vaikka meillä kaikilla on omat vastuualueemme, työskentelemme hyvin aktiivisesti yhdessä ideoidaksemme ratkaisuja ja hyödyntääksemme kaikkia taitoja ja kykyjä, joita meillä tiimistä löytyy. Olemme motivoituneita ja hyödynnämme ketteriä työskentelytapoja tehokkuuden maksimoimiseksi.

Nykyisten tiimiläisten lisäksi rekrytoimme myös Junior Digital Communications tehtävään henkilön, jonka kanssa tulet työskentelemään tiiviisti.

Kokemuksesi ja tavoitteesi

– Vaikka sinulla ei välttämättä olisi alan työkokemusta, sinulta löytyy senkin edestä luontaiseta kykyä ja intohimoa kehittää hyviä käyttäjäkokemuksia. Ymmärrät palvelumuotoilun käytäntöjä ja periaatteita ja olet kiinnostunut työskentelemään hyödyntäen ja kehittäen design systemiä.
– Hallitsen suunnitteluohjelmisto Figman käytön, sinulla on silmää yksityiskohdille ja toimiville ja hyvännäköisille käyttöliittymille.
– Etuna on myös, jos sinulta löytyy perusymmärrys digitaalisen saavutettavuuden vaatimuksista ja siitä, miten ne voivat tukea hyvää suunnittelua.
– Kommunikoit sujuvasti englanniksi sekä kirjallisesti että suullisesti. Suomen kielen taito on eduksi.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden hankkia paljon käytännön kokemusta UX-suunnittelusta, kun työskentelet erittäin laajan ja monipuolisen digitaalisen palvelun parannusten parissa osoitteessa www.aalto.fi, sekä käytännön kokemusta työskentelystä design systemin kanssa. Pidämme huolen siitä, että saat haasteita ja mahdollisuuden kokeilla uusia asioita, mutta varmistamme aina, ettet ole koskaan yksin kohtaamiesi esteiden kanssa.

– Inspiroivan ja inklusiivisen ympäristön, jossa olemme ylpeitä yhteisömme työstä kestävän tulevaisuuden puolesta.
– Työkulttuurin, jossa otetaan kaikki mukaan, ja jota ohjaavat Aalto-yliopiston arvot: vastuullisuus, rohkeus ja yhteistyö
– Merkityksellisen roolin, jossa toimit yhteistyössä laajan ammattilaisten joukon kanssa.
– Mahdollisuuden vaikuttaa. Olemme ylpeitä tavoitteestamme luoda kestävää tulevaisuutta. Innoitamme huomisen muutoksentekijöitä ja uudistamme yhteiskuntaa tutkimukseen perustuvalla tiedolla, luovuudella ja yrittäjämäisellä ajattelutavalla.
– Muut edut ja etuudet on lueteltu aalto.fi-sivustolla.

Työpaikka sijaitsee Otaniemen kampusalueella, jossa on monipuoliset palvelut ja hyvät kulkuyhteydet. Töitä on mahdollista tehdä osittain myös etänä, ja työajat ovat joustavat.

Oletko valmis hakemaan?

Jos haluat liittyä joukkoomme, lähetä hakemuksesi ja CV:si englanniksi rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 28. huhtikuuta klikkaamalla ”Hae nyt!” -linkkiä verkkosivuillamme.

Jos haluat kuulla lisää tehtävästä, voit olla yhteydessä Robert Salvéniin, Head of Digital Experience, (robert.salven@aalto.fi, +35850 537 9400). Hän on tavoitettavissa puhelimitse pe 19.4. 10-11.30 ja ke 24.4. 13-14.

Kun haet, jaa meille seuraavat hakemusmateriaalit:

– Motivaatiokirje
– Portfolio tai referenssit tekemistäsi suunnittelutöistä
– Ansioluettelo

Jos olet Aalto-yliopiston työntekijä, jätäthän hakemuksen sisäisen henkilöstöjärjestelmä Workdayn kautta (Internal Jobs/Sisäiset työpaikat).

Käsittelemme hakemuksia ja kutsumme sopivia hakijoita haastatteluun todennäköisesti jo hakuaikana. hakuprosessiin saattaa sisältyä Figma-suunnittelutyökalun taitojen tarkistus. Kuulet meistä viimeistään viikolla 19. Pyrimme läpinäkyvään ja tasapuoliseen rekrytointiprosessiin, joten voit halutessasi pyytää meiltä palautetta.


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun