Web Analyst

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: Sanoma

Paikkakunta: Helsinki

Palkkataso: Riippuu hakijasta

Tyyppi: Web-ja data-analytiikka

Viim. hakupäivä: 28.4.2024 Haku on päättynyt

Sanoma Media Finlandin datayksikön Online Performance -tiimi auttaa liiketoimintaa analytiikan, raportoinnin, optimoinnin ja asiakaskokemuksen alueilla. Työskentelemme niin toimitusten, johdon kuin kaupallisten yksiköidenkin kanssa useissa mediabrändeissä kuten Helsingin Sanomat, Ilta-Sanomat, Aamulehti, Satakunnan Kansa sekä Ruutu. Työmme tulokset näkyvät lähes jokaisen suomalaisen arjessa.

Haemme huippuosaajiemme joukkoon konversio-optimointiin keskittynyttä web analyytikkoa, jonka päätehtävänä on analytiikan ja kokeilutekemisen keinoin tuottaa tarpeellinen tieto liiketoiminnan päätösten tueksi sekä kehittää analytiikan ja optimoinnin prosesseja vastaamaan alati muuttuvaa liiketoimintakenttää. Tukena kehitystyössä ovat ammattimainen tiimimme, data-ammattilaisemme sekä liiketoiminnan vastuuhenkilöt.

Onko Sinulla…

– Konversio-optimoinnin osaamista, kokemusta ja näkemystä,
– Analyyttistä otetta esimerkiksi asiakaspolkujen ja käyttökokemuksen datapohjaiseen kehittämiseen,
– Kokemusta tai kiinnostusta verkkopalvelujen kehitykseen ja käyttökokemuksen parantamiseen,
– Ripaus luovuutta sekä rohkeutta haastaa nykytilannetta erityisesti datan kautta,
– Hyvää yhteistyökykyä erilaisten liiketoimintojen ja sidosryhmien kanssa toimimisessa,
– Sekä avointa ja iloista mieltä, innokkuutta oppia uutta sekä jakaa opittua?

Voit olla muutaman vuoden kokemuksen omaava tai pidemmän linjan ammattilainen. Jos vastasit useampaan näistä “Kyllä”, uskon että voimme tarjota sinulle erinomaiset paikan soveltaa osaamistasi ja oppia uutta!

Kokemuksesi ja persoonasi

– 2+ vuotta käytännön kokemusta online-datasta ja AB-testaamisesta
– Google Analytics ja Google Tag Manager ovat tuttuja käytännössä
– Ymmärrät jotain HTML:n, CSS:n ja JavaScriptin käytöstä, SQL osaaminen on erityinen plussa
– Draivi jatkuvaan oppimiseen ja opitun hyödyntämiseen päivittäisessä työssä
– Pitkäjänteisyys haasteiden edessä ja ongelmanratkaisukyky
– Taito esittää oikeita kysymyksiä ja rohkeutta haastaa liiketoimintaa
– Erinomainen kommunikaatiokyky sekä suomeksi että englanniksi

Mitä voit odottaa meiltä?

Tarjoamme sopivasti haasteita ja vastuuta sekä loistavia mahdollisuuksia työskennellä Suomen suurimpien mediasivustojen parissa, soveltaen sekä vanhoja että uusia taitoja. Tiiminä Online Performance Unit tarjoaa myös erinomaisen mahdollisuuden sparrailla ja oppia muilta online-datan taitureilta ja Suomen parhailta digianalyytikoilta sekä datasta ja analytiikasta että hakukoneoptimoinnista, yleisömittauksesta, raportoinnista, kokeilutekemisestä ynnä muusta mielenkiintoisesta!

Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja teemme töitä Sanoman työntekijäkokemuksen ja kulttuurin kehittämiseksi. Meillä on tavoitteellinen, ammattimainen ja epämuodollinen kulttuuri, jota tuemme valmentavalla johtamisella. Toimintaamme ohjaavat johtamislupaukset: luotan ammattilaiseen, teen tilaa ilolle, kannustan uskaltamaan ja kohtaan ihmisen ihmisenä.

Toimipisteemme sijaitsee Sanomatalossa, aivan Helsingin keskustassa. Tiimimme tekee töitä joustavasti sekä toimistolla että etänä. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä isojen, kaikkien tuntemien mediabrändien ja digipalvelujen kanssa sekä hyvät mahdollisuudet joustavaan työskentelyyn ja osaamisen kehittämiseen.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää sähköisellä hakulomakkeella viimeistään 28.4.2024. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten lähetä hakemuksesi jo tänään!

Jos sinulle heräsi kysymyksiä tehtävää koskien, lisätietoja antaa mielellään Ilkka Kalevi (0503583941, ilkka.kalevi@sanoma.com) maanantaina 15.4. klo 15-16 tai perjantaina 19.4. klo 15-16.
Haku alkaa 5. huhtikuuta 2024 ja päättyy 28. huhtikuuta 2024, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Tarjoamme
– Henkilöstörahasto
– Tasokas työterveyshuolto
– Lounasetu
– Liikunta- ja kulttuurietu
– Kuntosali Sanomatalossa
– Loma-asunnot mm. Rukalla ja Teijossa
– Sanomain Kerhon toiminta (esim. liikuntajaos, kulttuuritapahtumat jne.)

Sanoma Tech ja Data

Sanoma Tech&Data on mediayhtiö Sanoman teknologiaorganisaatio, joka työllistää yli 150 IT- ja data-asiantuntijaa ympäri Suomen.

Vastaamme mm. Ilta-Sanomien, Helsingin Sanomien, Nelonen Median ja kymmenien muiden Suomen johtavien mediabrändien digitaalisten palveluiden kehityksestä ja innovoinnista varmistaen samalla liiketoimintaprosessien toimivuuden. Asiantuntijamme varmistavat myös infrastruktuurin ja liiketoimintasovellusten luotettavan toiminnan ja jatkuvan kehityksen.

Kehittämillämme kuluttaja- ja mainosliiketoiminnan palveluilla on miljoonia käyttäjiä ja saamme olla tukemassa yhteiskunnallisesti merkittävää journalismia. Data on tekemisessämme keskiössä.

Sovellamme joustavaa työkulttuuria ja tarjoamme mahdollisuuden työskennellä etänä – myös normaalioloissa. Meillä voit kehittää omaa osaamistasi monipuolisten tehtävien ja koulutustarjonnan kautta. Pääset osaksi huippuluokan kehittäjä- ja datatiimiämme Tampereella ja Helsingissä. Sanomalla työtä tehdään asiakas edellä, datan pohjalta, fiksusti, vastuullisesti ja yhdessä. Meillä jokaisella on tilaa kehittyä, toimia ja olla oma itsensä. Arjen käytännöt joustavat ja niitä kehitetään jatkuvasti. Tähtäämme korkealle ja teemme tosissaan, mutta töissä on myös hauskaa. Työkavereina on alan parhaat tekijät: luovia kykyjä, huippuasiantuntijoita, kehuttuja esihenkilöitä ja ylipäätään poikkeuksellisen kivoja ihmisiä. Tavoitteenamme on monimuotoinen, yhdenvertainen ja osallistava työpaikka.

Tule töihin keskelle nopeasti kehittyvää mediatoimialaa.


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun